Leeftijd gastouder

41 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Utrecht

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Soumia uit Utrecht. Ik ben 10 jaar geleden begonnen als gastouder. Voordat ik gastouder werd heb ik gewerkt in de kinderopvang en de buitenschoolse opvang. Ook heb ik een poosje in de thuiszorg gewerkt. Ik heb de opleiding SPW (Sociaal Pedagogisch Werk) gedaan. Zelf hebben we drie kinderen; een meisje van 12, een jongen van 8 en een meisje van 2,5 jaar. In de opvang vind ik het belangrijk dat er respect is voor elkaar, dat de kinderen samen leren spelen en kunnen delen. Gelijkwaardigheid vind ik ook erg belangrijk. In de zomerperiode ga ik graag naar buiten met de kinderen. We hebben in de tuin een trampoline, veel speelgoed en zomers een zwembadje. Bij slecht weer zijn we binnen met de kinderen en gaan ze knutselen, tekenen of lekker spelen. Ik stem in het dagritme op de kinderen af. We eten en drinken op gezette tijden gezamenlijk aan tafel. Op dit moment heb ik 5 kinderen in de opvang (twee meisjes van 1 jaar, een jongen van 10 maanden, een meisje van 2 jaar, een jongen van 2 jaar). Er zijn geen huisdieren aanwezig. We wonen in een grote eensgezins hoekwoning. De buurt waarin we wonen is heel rustig. Er is geen verkeer. We hebben een voor- en een achtertuin. De achtertuin is afgesloten. In de tuin hebben we divese speeltoestellen. In de buurt is een speeltuin. Ik maak alleen gebruik van de auto. Ik heb de beschikking over ledikantjes, kinderstoelen, wandelwagen, e.d. Voor mij is belangrijk dat de uren vaststaan. Er is binnen de afgesproken uren in overleg wel ruimte om te schuiven als het maar op dezelfde dagen blijft.


Gastouder Soumia
uit Utrecht


Ik ben gastouder Sourmia uit Utrecht. Ik ben 10 jaar geleden begonnen als gastouder. Voordat ik gastouder werd heb ik gewerkt in de kinderopvang en de buitenschoolse opvang.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.