Ik ben gastouder Simone uit Gouda

 

Over Ik ben gastouder Simone uit Gouda

Ik ben gastouder Simone uit Gouda

Meer lezen
Naam
Simone
Leeftijd
0
Woonplaats
Gouda
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20170221
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
30/08/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Simone uit Gouda

Ik ben een startende gastouder en wil graag binnenkort beginnen met het opvangen van kinderen aan huis.

Voordat ik gastouder werd had ik een belasting en boekhoudbureau aan huis. In het verleden heb ik als vrijwilliger veel werk gedaan met kinderen (oppassen, kinderanimatie). Ik heb de opleiding ‘Helpen en Welzijn’ niveau 2 gedaan.Extra cursussen die ik heb gevolgd zijn EHBO en Pedagogisch Component 3. Ik ben zelf moeder van drie kinderen; een meisje van 10, een jongen van 8 en een jongen van 9 maanden.

Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich geborgen weten en zich veilig voelen. Ook oog voor de ontwikkeling vind ik erg belangrijk.Ik knutsel graag met kinderen, ga met ze naar buiten, speel met ze. Ook ben ik bezig om materialen te krijgen waarmee ik een VVE programma kan aanbieden.Als de kinderen komen mogen ze vrij spelen. Rond 10 uur drinken en eten we wat samen. Daarna is er ruimte voor het doen van een activiteit. Om 12 uur is de lunch. Na de lunch zullen sommige kinderen even gaan slapen en de anderen kunnen dan weer lekker spelen of een activiteit doen. Om 15 uur drinken en eten we weer wat met elkaar en daarna kunnen we lekker naar buiten of een leuke activiteit doen. Ik ben startende gastouder en heb op dit moment nog geen kinderen in de opvang.Twee katten veel buiten bij slecht weer binnen, hond border collie (zit opgesloten), konijn in de tuin.

Ik woon in een rijtjeshuis, waarin alle voorzieningen (badkamer, slaapkamers, toilet) op de begane grond zijn. De kinderen hoeven niet naar boven.Ons huis staat aan de voorkant aan een drukke weg. Aan de achterkant is een gezellige woonwijk. Ik heb een ruime afgesloten tuin.In de omgeving zijn speeltuintjes en een park.Ik ben in het bezit van een auto, maar doe bijna alles lopend. Alle voorzieningen zijn op loopafstand.

Ik ben in het bezit van meerdere ledikantjes, kinderstoelen en een wandelwagen.Ik heb een website over mijn opvang waar meer informatie en leuke foto’s te vinden zijn; www.opvangmuis.nl

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Simone uit Gouda

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.