Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Gouda

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Simone uit Gouda

Ik ben een startende gastouder en wil graag binnenkort beginnen met het opvangen van kinderen aan huis.

Voordat ik gastouder werd had ik een belasting en boekhoudbureau aan huis. In het verleden heb ik als vrijwilliger veel werk gedaan met kinderen (oppassen, kinderanimatie). Ik heb de opleiding ‘Helpen en Welzijn’ niveau 2 gedaan.Extra cursussen die ik heb gevolgd zijn EHBO en Pedagogisch Component 3. Ik ben zelf moeder van drie kinderen; een meisje van 10, een jongen van 8 en een jongen van 9 maanden.

Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich geborgen weten en zich veilig voelen. Ook oog voor de ontwikkeling vind ik erg belangrijk.Ik knutsel graag met kinderen, ga met ze naar buiten, speel met ze. Ook ben ik bezig om materialen te krijgen waarmee ik een VVE programma kan aanbieden.Als de kinderen komen mogen ze vrij spelen. Rond 10 uur drinken en eten we wat samen. Daarna is er ruimte voor het doen van een activiteit. Om 12 uur is de lunch. Na de lunch zullen sommige kinderen even gaan slapen en de anderen kunnen dan weer lekker spelen of een activiteit doen. Om 15 uur drinken en eten we weer wat met elkaar en daarna kunnen we lekker naar buiten of een leuke activiteit doen. Ik ben startende gastouder en heb op dit moment nog geen kinderen in de opvang.Twee katten veel buiten bij slecht weer binnen, hond border collie (zit opgesloten), konijn in de tuin.

Ik woon in een rijtjeshuis, waarin alle voorzieningen (badkamer, slaapkamers, toilet) op de begane grond zijn. De kinderen hoeven niet naar boven.Ons huis staat aan de voorkant aan een drukke weg. Aan de achterkant is een gezellige woonwijk. Ik heb een ruime afgesloten tuin.In de omgeving zijn speeltuintjes en een park.Ik ben in het bezit van een auto, maar doe bijna alles lopend. Alle voorzieningen zijn op loopafstand.

Ik ben in het bezit van meerdere ledikantjes, kinderstoelen en een wandelwagen.Ik heb een website over mijn opvang waar meer informatie en leuke foto’s te vinden zijn; www.opvangmuis.nl


Gastouder Simone
uit Gouda


Ik ben gastouder Simone uit Gouda

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.