Leeftijd gastouder

67 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Zwolle

LRK registratie

Locatie

Ik ben Siepie uit Zwolle. Ik ben 59 jaar. Ik ben 1991 aan huis begonnen als gastouder. Ik heb in de gezinsverzorging gewerkt. Ik heb de opleiding kinder- en jeugdverzorging
gedaan. Ik heb de cursus EHBO gedaan. Ik heb zelf 4 kinderen van 33, 31, 25 en 23 jaar. Één zoon van 23 is thuiswonend. Voor mij is het belangrijk dat een kind zich veilig voelt en het fijn heeft en lekker kan spelen. Puzzelen, boekjes lezen, knutselen, liedjes zingen doe ik vaak met de kinderen. Luisteren, begrijpen, spelend leren. Mijn dagritme ziet er als volgt uit, welkom heten, zelf spelen, fruit of wat drinken, bezoek speeltuin/kinderboerderij of bij slecht, weer boekje lezen of spel spelen, eten, slapen of rustmoment, drinken of fruit en daarna spelen, bouwen of naar buiten. Het een en ander is sterk afhankelijk van mogelijkheden van kinderen, spanningsboog, weersomstandigheden. Ik heb 8 kinderen in de leeftijd tussen 0 tot 4 jaar. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een 2 onder 1 kap. Het is een rustige kindvriendelijke buurt / woonerf. Ik heb een tuin waar ik gebruik van maak. Er zijn veel speeltuintjes en de Schellerhoeve. Ik gebruik geen vervoersmiddelen, wij doen alles lopen. Wandelwagens, bedjes, kinderstoelen zijn aanwezig. Tijdens de schoolvakanties bied ik geen kinderopvang wat voor ouders werkzaam in het onderwijs voordelig kan zijn. Ik begeleid stagiaires. Mijn uurtarief is €5,00.


Gastouder Siepie
uit Zwolle


Ik ben Siepie uit Zwolle. Ik ben 59 jaar. Ik ben 1991 aan huis begonnen als gastouder. Ik heb in de gezinsverzorging gewerkt. Ik heb de opleiding kinder- en jeugdverzorging gedaan.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.