Leeftijd gastouder

30 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.5

Flexibele opvang

Woonplaats

Gendt

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Shirley uit Gendt. Ik ben sinds kort aan het werk als gastouder ik heb altijd in de ouderenzorg gewerkt en heb naar aanleiding van de geboorte van mijn eigen kindjes ervoor gekozen om aan het werk te gaan gastouder.

Ik heb de opleiding Helpende zorg en Welzijn afgerond. Daarnaast ben ik druk bezig om mijn EHBO certificaat af te ronden en sta ik open om aanvullende cursussen te volgen.

Ik woon samen met mijn man en onze 2 kindjes van 1,5 en 9 weken oud in Gendt. Ik vind het belangrijk dat ik de kindjes structuur biedt. Daarnaast vind ik een veilige en hygiënische omgeving erg belangrijk. Ik vind veel persoonlijk aandacht erg belangrijk en ik houd daarbij rekening met de ontwikkeling van de kindjes. Ik vind het leuk om spelletjes spellen in de vorm van rollenspellen , buiten te spelen, naar de kinderboerderij te gaan, te knutselen, muziek te luisteren en daarop te dansen, film te kijken en daarnaast op een spelenderwijs de ontwikkeling te stimuleren, mede door spel aan te passen aan de leeftijd.

Ik vind het tevens erg belangrijk om alles te benoemen wat ik doe met de kindjes, ongeacht de leeftijd. Ik hanteer vaste- slaap en eet momenten, zoals 10 uur fruit + drinken, 12 uur een boterham/ daarna naar bed en rond 3 uur een koekje en drinken.

De opvang vindt plaats in een winkel/kantoorruimte van 80-100 m2. Er zijn voldoende speeltuintjes en er is een kinderboerderij in de buurt. Ik maak gebruik van de auto en de bolderkar. Alles om de opvang op een juiste wijze uit te voeren is aanwezig zoals, bedjes, wandelwagen, kinderstoelen ect. Mijn eigen kindjes zullen ook aanwezig zijn tijdens de opvang.


Gastouder Shirley
uit Gendt


Ik ben gastouder Shirley uit Gendt. Ik ben sinds kort aan het werk als gastouder ik heb altijd in de ouderenzorg gewerkt en heb naar aanleiding van de geboorte van mijn eigen kindjes ervoor gekozen om aan het werk te gaan gastouder.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.