Leeftijd gastouder

35 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Deventer

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Sevleta uit Deventer. Ik ben begonnen als gastouder in 2010  via een vacature op het internet. Voordat ik gastouder werd heb ik gewerkt op een buitenschoolse opvang, ook ben ik begeleidend onderwijsassistent geweest. Daarnaast heb ik nog schoonmaak werk gedaan en gewerkt in een supermarkt. De opleidingen die ik heb gedaan is helpende welzijn niveau 2, sociaal pedagogische medewerker niveau 3 en onderwijs assistent niveau 4. Ik heb een ehbo cursus gevolgd. Ik vind het belangrijk dat er een structuur is. En ik kijk graag na wat de kinderen willen, wat hun behoeftes zijn. Ik hanteer de regels van de ouders en kijk ook wat passend is voor beide kanten. De activiteiten hangt af van de kinderen en ligt ook aan het weer. Graag ga ik met de kinderen naar buiten of ga ik gezellig knutselen of dansen op muziek. Het dagritme op dit moment dat ik de schoolgaande kinderen ophaal. Dan gaan we aan tafel zitten om te eten en drinken en dan nemen we tevens even de dag door wat de kinderen gedaan hebben op school. Daarna kijk ik even na het weer. Als het lekker weer is pakken we de fiets of een bal en gaan we gezellig naar een speeltuintje. Als het regent dan gaan we binnen knutselen, kleuren of puzzels maken. Op dit moment heb ik 2 gezinnen waar ik oppas. 1 gezin heeft 3 kinderen en het andere gezin heeft 4 kinderen . De leeftijden variëren tussen 3 en 12 jaar.Als er speeltuintjes in de buurt zijn bij de ouders thuis dan ga ik graag met de kinderen daar na toe. De vervoersmiddelen die ik gebruik verschilt per gezin. Ligt eraan wat de ouders willen en hebben.


Gastouder Sevleta
uit Deventer


Ik ben gastouder Sevleta uit Deventer. Ik ben begonnen als gastouder in 2010  via een vacature op het internet. Voordat ik gastouder werd heb ik gewerkt op een buitenschoolse opvang, ook ben ik begeleidend onderwijsassistent geweest.

Opvang bij gezin thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.