Ik ben gastouder Sandra uit Harderwijk

 

Over Ik ben gastouder Sandra uit Harderwijk

Ik ben gastouder Sandra uit Harderwijk. Ik ben in 2009 begonnen als gastouder. Mijn zoontje ging zelf naar een gastouder, werkte toen zelf nog als PGB begeleidster.

Meer lezen
Naam
Sandra
Leeftijd
0
Woonplaats
Harderwijk
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20170101
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
02/09/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Sandra uit Harderwijk. Ik ben in 2009 begonnen als gastouder. Mijn zoontje ging zelf naar een gastouder, werkte toen zelf nog als PGB begeleidster. Uiteindelijk, om meer rust te creëren in mijn eigen gezin, de keuze gemaakt om zelf gastouder te worden. Ik heb veel met ouderen gewerkt. Ik heb de opleiding helpende zorg en welzijn niveau 2 gedaan. Ik heb de cursus kinder EHBO/ cursus kinderpsychologie gevolgd. Ik heb zelf 4 kinderen van 7, 8 en een (uitwonende) tweeling van 23. Ik vind het belangrijk dat de kinderen hier graag komen, het gezellig hebben en te leren om samen te spelen en te leren delen. Ook vind ik het erg leuk om de ontwikkeling van de kinderen mee te maken en daar ook in bij te dragen. We zijn veel buiten, ik heb een grote tuin met een speeltuintje. Ik werk veel met thema’s rondom de feestdagen. Ik kijk eigen voornamelijk naar wat de kinderen zelf willen doen. We proberen wel volgens een strak ritme te werken maar daarin ben ik wel flexibel. Ritme is afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. Eten/drinken/slapen wel altijd op vaste tijden. In totaal heb ik nu 8 kinderen in de opvang in de leeftijd tussen 0 en 7. Ik heb een hondje en een hamster. We wonen in een 2 onder 1 kap woning met grote afgesloten tuin met veel speelmogelijkheden. We wonen in de wijk Veldkamp/Tweelingstad, vlakbij winkelcentrum, basisschool en bos. Er is een speeltuin vlakbij maar daar gaan we eigenlijk nooit heen. We gaan met de bakfiets en wandelen. Ik heb vaste ledikantjes, campingbedjes, wandelwagen, wipstoeltje, kinderstoelen etc. Alles wat nodig kan zijn.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Sandra uit Harderwijk

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.