Leeftijd gastouder

3 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Harderwijk

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Sandra uit Harderwijk. Ik ben in 2009 begonnen als gastouder. Mijn zoontje ging zelf naar een gastouder, werkte toen zelf nog als PGB begeleidster. Uiteindelijk, om meer rust te creëren in mijn eigen gezin, de keuze gemaakt om zelf gastouder te worden. Ik heb veel met ouderen gewerkt. Ik heb de opleiding helpende zorg en welzijn niveau 2 gedaan. Ik heb de cursus kinder EHBO/ cursus kinderpsychologie gevolgd. Ik heb zelf 4 kinderen van 7, 8 en een (uitwonende) tweeling van 23. Ik vind het belangrijk dat de kinderen hier graag komen, het gezellig hebben en te leren om samen te spelen en te leren delen. Ook vind ik het erg leuk om de ontwikkeling van de kinderen mee te maken en daar ook in bij te dragen. We zijn veel buiten, ik heb een grote tuin met een speeltuintje. Ik werk veel met thema’s rondom de feestdagen. Ik kijk eigen voornamelijk naar wat de kinderen zelf willen doen. We proberen wel volgens een strak ritme te werken maar daarin ben ik wel flexibel. Ritme is afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. Eten/drinken/slapen wel altijd op vaste tijden. In totaal heb ik nu 8 kinderen in de opvang in de leeftijd tussen 0 en 7. Ik heb een hondje en een hamster. We wonen in een 2 onder 1 kap woning met grote afgesloten tuin met veel speelmogelijkheden. We wonen in de wijk Veldkamp/Tweelingstad, vlakbij winkelcentrum, basisschool en bos. Er is een speeltuin vlakbij maar daar gaan we eigenlijk nooit heen. We gaan met de bakfiets en wandelen. Ik heb vaste ledikantjes, campingbedjes, wandelwagen, wipstoeltje, kinderstoelen etc. Alles wat nodig kan zijn.


Gastouder Sandra
uit Harderwijk


Ik ben gastouder Sandra uit Harderwijk. Ik ben in 2009 begonnen als gastouder. Mijn zoontje ging zelf naar een gastouder, werkte toen zelf nog als PGB begeleidster.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

gastouder harderwijk

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.