Leeftijd gastouder

45 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Rotterdam

LRK registratie

Locatie

Ik ben Sabrine uit Rotterdam. Tien jaar lang ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang, waarvan ik voornamelijk op de BSO heb gestaan, invalwerk deed op de dagopvang, en heb ik de vve-educatie groep met 3-jarigen gedraaid. Ik ben in het bezit van een SPW4-diploma met als differentiatie Activiteitenbegeleiding, waarmee ik ruime ervaring heb in het bedenken, organiseren en uitvoeren van activiteiten voor diverse leeftijdsgroepen en op de diverse ontwikkelingsgebieden waarin de kinderen spelenderwijs kunnen groeien. Daarnaast beschik ik ook over een geldig kinder-EHBO certificaat. Momenteel werk ik anderhalf jaar als gastouder voor drie dagen bij een gezin thuis in Dordrecht, daarnaast ben ik op de maandag en woensdag beschikbaar om mijn inzet en kwaliteiten elders te kunnen voortzetten. Het is mijn intentie om zeer binnenkort in Breda te gaan wonen, waardoor ik mijn werk ook graag in die regio wil voortzetten. Het lijkt mij geweldig om als gastouder aan huis in Breda, naast mijn werk als gastouder in Dordrecht te kunnen uitvoeren, op de maandag en woensdag. Als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang heb ik vele competenties ontwikkeld als het bieden van een veilige omgeving, creëren en behouden van een goede sfeer, het opbouwen van vertrouwensbanden en het werken in teamverband. Daarnaast ben ik creatief, warm, gastvrij, betrouwbaar, een doorzetter, goed gemotiveerd en ben ik een harde werker met een positieve instelling. Met belangstelling zie ik uw reactie tegemoet.


Gastouder Sabrine
uit Rotterdam


Ik ben Sabrine uit Rotterdam. Tien jaar lang ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang, waarvan ik voornamelijk op de BSO heb gestaan, invalwerk deed op de dagopvang, en heb ik de vve-educatie groep met 3-jarigen gedraaid.

Opvang bij gezin thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.