Ik ben gastouder Sabrine uit Rotterdam

 

Over Gastouder Sabrine uit Rotterdam

Ik ben Sabrine uit Rotterdam. Tien jaar lang ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang, waarvan ik voornamelijk op de BSO heb gestaan, invalwerk deed op de dagopvang, en heb ik de vve-educatie groep met 3-jarigen gedraaid.

Meer lezen
Naam
Sabrine
Leeftijd
41
Woonplaats
Rotterdam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20160125
Opvang
Opvang bij gezin thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
07/11/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben Sabrine uit Rotterdam. Tien jaar lang ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang, waarvan ik voornamelijk op de BSO heb gestaan, invalwerk deed op de dagopvang, en heb ik de vve-educatie groep met 3-jarigen gedraaid. Ik ben in het bezit van een SPW4-diploma met als differentiatie Activiteitenbegeleiding, waarmee ik ruime ervaring heb in het bedenken, organiseren en uitvoeren van activiteiten voor diverse leeftijdsgroepen en op de diverse ontwikkelingsgebieden waarin de kinderen spelenderwijs kunnen groeien. Daarnaast beschik ik ook over een geldig kinder-EHBO certificaat. Momenteel werk ik anderhalf jaar als gastouder voor drie dagen bij een gezin thuis in Dordrecht, daarnaast ben ik op de maandag en woensdag beschikbaar om mijn inzet en kwaliteiten elders te kunnen voortzetten. Het is mijn intentie om zeer binnenkort in Breda te gaan wonen, waardoor ik mijn werk ook graag in die regio wil voortzetten. Het lijkt mij geweldig om als gastouder aan huis in Breda, naast mijn werk als gastouder in Dordrecht te kunnen uitvoeren, op de maandag en woensdag. Als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang heb ik vele competenties ontwikkeld als het bieden van een veilige omgeving, creëren en behouden van een goede sfeer, het opbouwen van vertrouwensbanden en het werken in teamverband. Daarnaast ben ik creatief, warm, gastvrij, betrouwbaar, een doorzetter, goed gemotiveerd en ben ik een harde werker met een positieve instelling. Met belangstelling zie ik uw reactie tegemoet.

Annuleer

Reageer op Gastouder Sabrine uit Rotterdam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.