Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Zwolle

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Ria uit Zwolle. Ik ben al heel lang oppas voor kinderen in de buurt maar sinds ik een paar jaar geleden werkloos werd ben ik officieel gastouder geworden. Voordat ik gastouder werd was ik werkzaam als activiteitenbegeleidster bij oudere mensen. Ik heb de opleiding voor activiteitenbegeleidster gedaan en daarna nog een korte opleiding voor gastouder gedaan. Als extra cursus heb ik EHBO voor kinderen gedaan. Ik heb zelf drie volwassen kinderen van 36, 28 en 23. In de opvang vind ik het belangrijk dat de kinderen het leuk hebben en wat leren. Verder vind ik het belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn. Ik vind het leuk om met de kinderen te tekenen, te knutselen, puzzels te maken, spelletjes te doen en naar buiten te gaan. De televisie staat bij mij zeer weinig aan. Ik heb niet echt een vast dagritme maar de eet en drink momenten staan wel vast. In totaal heb ik 9 kinderen in de opvang in de leeftijd van 4 maand tot 10 jaar. Ik heb een kat maar die is heel veel buiten zodat de kinderen er bijna niet mee in aanraking komen. Ik woon in een tussenwoning met een afgesloten tuin aan de achterkant. Ik heb een tuin waar ik gebruik van maak, er staat een speelhuisje zonder glijbaan. Bij mij in de buurt zijn meerdere speeltuinen en er is een kinderboerderij in de buurt. Ik maak gebruik van een fiets met fietskar en bij slecht weer maak ik ook gebruik van een auto. Ik heb 2 vaste ledikantjes, een wandelwagen, een kinderwagen tot mijn beschikking. Daarnaast kan ik mijn fietskar ook als buggy gebruiken


Gastouder Ria
uit Zwolle


Ik ben gastouder Ria uit Zwolle. Ik ben al heel lang oppas voor kinderen in de buurt maar sinds ik een paar jaar geleden werkloos werd ben ik officieel gastouder geworden.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.