Naam gastouder
Ria

Leeftijd gastouder
0 jaar

Woonplaats
Apeldoorn

Geslacht
Vrouw

Opvang
Opvang bij gastouder thuis

Flexibele opvang

Uurtarief
€ 5

Beschikbaar vanaf
28/08/2019

LRK registratie

Ik ben Gastouder Ria uit Apeldoorn. 23 jaar geleden ben ik begonnen als gastouder, destijds heb ik geholpen op school en vandaar uit begonnen als GO. Ik heb gewerkt in de zorg en supermarkt. Ik heb de huishoudschool gedaan. Ik heb de cursus EHBO gevolgd. Ik heb zelf 3 kinderen, 2 wonen nog thuis van 27 en 31 jaar.
Mijm man is volledig thuis, slecht ter been. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen, als 2e thuis. En dat de GO echt een GO is. Ik doe graag wat de kinderen zelf willen doen, niks moet, mogen veel hun eigen gang gaan. Bij bnnenkomst, spelen, drinken en fruit eten, spelen, kinderboerderij, boodschappen doen, lunch, slapen, spelen. Ik heb 2 kinderen in de opvang van 2 jaar. Wij hebben een hond, de kinderen mogen er mee in aanraking komen, de hond is kinderen gewend.  Ik woon in een eengezinswoning. Ik woon in een rustige, grote buurt. Er is een kinderboerderij in de buurt. Wij doen alles lopend. Wij hebben een dubbele wandelwagen, ledikant, campingbedje, box, kinderstoelen. Mijn uurtarief is € 4.75 per kind.

Locatie

Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder


Opvang 0 - 1 jaar

Opvang 1 - 4 jaar

Opvang 4 - 12 jaar

Opvangmomenten in de week
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.