Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Den Haag

LRK registratie

Locatie

Hi mijn naam is Rachel, 33 jaar oud en dit is mijn zoontje Jazzley.

Samen nodigen wij uw kind(eren) uit om al spelenderwijs kennis te maken met het fenomeen “opgroeien” en de daarbij behorende ontwikkelingen.

Van 2002 t/m 2014 ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerker op een kinderopvang en dit heb ik altijd met volle overgave gedaan. Nadat mijn werkgever tijdens mijn zwangerschapsverlof failliet ging ben ik benaderd door een vorige werkgever of ik weer voor haar wilde komen werken in de kraamzorg. Om financieel niet achterop te raken heb ik deze kans aangegrepen, maar tijdens mijn werkzaamheden als kraamverzorgende ben ik er achter gekomen dat ik toch meer affiniteit heb met een langere verbondenheid aan deze kleine persoonlijkheden, dan slechts die eerste paar dagen van hun leven hier op aarde. Door mijn eigen gastouderopvang te starten kan ik mijn visie “spelenderwijs kennismaken met de verschillende facetten in het leven” veel beter uitdragen en omdat gastouderschap veel intiemer en kleinschaliger is, kan ik mezelf persoonlijk nog meer richten op elk individu.

Gedurende mijn periode als leidster hebben wij zelf de ruimte gehad om zo creatief mogelijk met onze dagindeling om te gaan om zo een leuke en veilige omgeving te creëren voor de kinderen. Door mijn intensieve en spelende aanpak werden de kinderen op een educatieve manier begeleid in de eerste stappen van hun nog prille leven en gedurende de hele dag had ik ook het gevoel dat de kinderen voor heel even van mijn waren en zo behandelde ik ze ook.

Ook na het faillissement en zelfs nu nog heb ik regelmatig contact met ouders, die me zo nu en dan op de hoogte stellen van de ontwikkelingen die hun kinderen op dit moment doormaken en mede door dat leuke contact, is de keuze om een gastouderopvang te starten een logisch vervolg. In mijn visie spelen ook de vier seizoenen, als mede de nationale feestdagen een rol en er zal dus regelmatig van thema veranderd worden om ook hierin uw kind(eren) een juiste richting te bieden en kennis te laten maken met de jaargetijden en de cultuur. Verder zit ik vlakbij het Zuiderpark en in geval van mooi weer kan ik uw kind(eren) trakteren op spelletjes in het park en/of een bezoek aan de kinderboerderij. Ook beschik ik over een rijbewijs en heb een auto tot mijn beschikking, dus eventuele tripjes naar kindvriendelijke locaties behoort ook tot de mogelijkheden, maar dat is geheel afhankelijk van het aantal kinderen dat wordt opgevangen.

Door mijn professionaliteit, mijn plezier in het werk en de intensiteit die ik in mijn werk leg, zal u positieve vordering zien in de ontwikkeling van uw kind(eren). Ik zal niet enkel als een oppas mijn gastouderopvang managen maar een positieve bijdrage leveren in de ontwikkeling van uw kind(eren).

Met vriendelijke groet,

Rachel


Gastouder Rachel
uit Den Haag


Hi mijn naam is Rachel, 33 jaar oud en dit is mijn zoontje Jazzley.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.