Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 2

Flexibele opvang

Woonplaats

Leiderdorp

LRK registratie

Locatie

Ik ben Petra uit Leiderdorp. Ik ben 45 jaar. Mijn dochter zat bij een gastouder en die gastouder ging er mee stoppen en mijn baas toen de tijd ging failliet, deze samenloop van omstandigheden ben ik gastouder geworden en dat doe ik nu 16 jaar. Voordat ik gastouder ben geworden ben ik werkzaam geweest als, levensmiddelentechnoloog, maar dat is 20 jaar geleden en heb gewerkt op een laboratorium en dat soort dingen. Ik heb de opleiding helpende zorg en welzijn 2 gedaan om gastouder te worden. Mijn dagritme ziet er als volgt uit: ‘s ochtends eerst de hond uitlaten met z’n allen en naar huis en 2x per week gaan we naar de kinderkring dat is in het buurthuis en daar kunnen ze leeftijdsgenoten spelen. En kijken naar de kinderen. 10 uur eten, 12 uur eten en slapen en kinderen uit school halen en met de hond wandelen. Het ligt ook aan het weer, maar anders ook veel naar buiten. Wel een bepaalde structuur maar ook vrijheid dat kinderen zichzelf kunnen zijn. Ik heb zelf een kind in de leeftijd bijna 17 jaar. Momenteel heb ik kinderen in de opvang in de leeftijd van 2,5 t/m bijna 11 jaar. Mijn woning is een flat, maisonettewoningen, in een flat waar verschillende soorten woningen in zitten. Wij hebben een hond waar we dan ook mee wandelen. Beagel/ jackrussel van 10,5 en is lief voor kinderen, opgegroeid met het oppaskindje. Boven een cavia en 4 konijnen op het balkon. Baardagama, soort hagedis en vogels. Valkparkieten en een kanarie en een hamster. En een kat. Er zijn diverse speeltuinen en een park, de kinderkring is in de buurt waar we dus heen gaat. Een kinderboerderij bij het park en daar ben ik eigenlijk ook wel twee keer per dag. Alle materialen voor een klein kindje zijn aanwezig. Een fietskar waar een babyschelp in kan, geen wandelwagen. Wat ik belangrijk vind is dat kinderen met rust en regelmaat opgroeien en dat ze in aanraking komen met andere culturen en dat daar respect voor hebben. Ook voor de natuur en dieren. Ik ben geen enorme knutselpersoon, maar vind het wel leuk af en toe. Voorlezen vind ik leuk. Heel belangrijk dat kinderen hier thuis en op hun plek zijn.


Gastouder Petra
uit Leiderdorp


Ik ben Petra uit Leiderdorp. Ik ben 45 jaar. Mijn dochter zat bij een gastouder en die gastouder ging er mee stoppen.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.