Leeftijd gastouder

66 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Houten

LRK registratie

Locatie

Ik ben Olga uit Houten. Ik ben 59 jaar. Ik ben gastouder sinds: Augustus 2013 en vanaf 1990 ook een jaar of 6 als gastouder werkzaam geweest. Voordat ik gastouder ben geworden ben ik: Senior medewerker bij een callcenter. Ik heb de opleidingen Helpende zorg en welzijn niveau 2, LEAO, kinderverzorging gedaan. Ik vind het belangrijk dat tijdens de opvang: Dat de kinderen zichzelf kunnen zijn. Er zijn regels maar de kinderen MOETEN niks. Ik probeer zoveel mogelijk mee te gaan in de wensen van het kind en de ouders. Mijn dagritme ziet er als volgt uit: Afhankelijk van de leeftijd en slaaptijden van de kinderen. Ik probeer het ritme van thuis te handhaven. Ik heb zelf wel kinderen in de leeftijd van: 28, 30 en 32. Momenteel heb ik 3 kinderen in de opvang in de leeftijd BSO, tijdelijk 2 jongens van 2,5 dit is zwangerschapsvervanging tot juni 2015. Er is een hond. De hond is nooit zonder toezicht bij de kinderen. We wonen in een eengezinswoning. Er is een speeltoestel in de voortuin. De achtertuin wordt niet gebruikt ivm een vijver. Omschrijving omgeving: Speeltuintjes, grasveld etc. Lieve warme, open, flexibele vrouw van 59, heeft sinds 2 weken 5 kleinkinderen. Vindt het leuk om er voor de kinderen te zijn, knutselen, spelletjes etc. Gaat meerdere malen per jaar leuke dagjes uit. Haar dochter is ook gastouder en ze gaan weleens samen met alle kinderen uitstapjes doen. Gaat veel naar buiten met de kinderen, spelen, wandelen etc. Heeft alle benodigde materialen in huis, wandelwagen, box, kinderstoelen, autostoeltjes etc. Heeft vakantie van 7 juni t/m 28 juni.


Gastouder Olga
uit Houten


Ik ben Olga uit Houten. Ik ben 59 jaar. Ik ben gastouder sinds: Augustus 2013 en vanaf 1990 ook een jaar of 6 als gastouder werkzaam geweest.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.