Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Exloo

LRK registratie

Locatie

Ik ben Gastouder Olga uit Exloo. Ik heb 14 jaar ervaring als gastouder. Toen ik 16 jaar was heb ik vaak opgepast. Ook ben ik bloemist geweest.  Ik heb de opleiding helpende zorg en welzijn niveau 2 afgerond om gastouder te worden. Ik heb een heel aantal extra cursussen gedaan, onder andere: omgaan met ouders, omgaan moeilijke ouders, communicatie, peutercursussen, omgaan met drukke jongetjes. Ik heb zelf 2 kinderen in de leeftijd van 10 en 14 jaar. Ik vind het belangrijk dat het kind gelukkig is bij mij. Ik ben spontaan en alert. En ik hou van een open, eerlijke en oprechte communicatie. Tijdens de opvang speel ik in op de ontwikkeling van de kinderen. Ik stimuleer het kind waar hij/zij behoefte aan heeft. Daarbij overleg ik ook veel met de ouders, bijvoorbeeld over zindelijkheid. Ik heb veel speelgoed voor kinderen tot 4 jaar. Daarnaast bied ik verschillende activiteiten aan. Deze activiteiten hangen af van de ontwikkeling van het kind. Voorbeelden: schilderen, dieren verzorgen, wandelen, steppen, fietsen. Eigenlijk alles wat een kind nodig heeft om zich te ontwikkelen. Mijn dagritme ziet er als volgt uit: kinderen naar school brengen, wandelen, 9.30u luiercheck en eten en drinken, knutselen, eten en drinken, slapen, kinderen van school halen, activiteit. Op dit moment heb ik 3 kinderen in de opvang in de leeftijd van 0 tot 5 jaar. Thuis heb ik cavia’s, vissen en een kleine hond. Kinderen komen alleen in aanraking met de dieren in mijn bijzijn. Als ik er niet bij ben, zitten de huisdieren achter een hekje. Ik woon in een hoekwoning. In een 30 km zone. Ik maak gebruik van mijn afgesloten achtertuin. Verder ga ik ook met de naar onder andere: de kinderboerderij, speeltuintje voor huis of ik spreek met meerdere gastouders af bij een speeltuintje in de buurt. Ik maak gebruik van een fietskar, dubbele buggy en de auto (alleen met toestemming van ouders). Ik heb de beschikking over de volgende materialen: ledikantje, dubbelbedje, kinderstoelen, traphekje, box, box buiten, wipstoeltjes, omkleedkussen, etc..


Gastouder Olga
uit Exloo


Ik ben Gastouder Olga uit Exloo. Ik heb 20 jaar ervaring als gastouder. Toen ik 16 jaar was heb ik vaak opgepast. Ook ben ik bloemist geweest.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.