Leeftijd gastouder

54 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Alkmaar

LRK registratie

Locatie

Ik ben Olga uit Alkmaar. Ik ben 45 jaar. Ik ben gastouder sinds 5 jaar, eerste jaar had ik twee kinderen en ik werkte 3 dagen, nu werk ik elke dag omdat ik bij meerdere bureaus ben aangesloten. Ik was in Houston kleuterleidster en ik ben Engelse lerares geweest. 7 jaar geleden uit Amerika ben ik hier komen wonen. Ik heb de opleiding bij het gastouderbureau heb ik zorg en welzijn niveau 2 gedaan. Ik heb EHBO gedaan elke twee jaar. Ik vind het belangrijk dat tijdens de opvang altijd naar buiten gaan als het mooi weer is, picknicken en regelmatig naar de spaan, een grote speeltuin hier vlakbij, naar het park gaan en speeltuinen gaan. Het is een twee talige opvang, wij hebben boeken in het Engels en zingen liedjes in het Engels. We knutselen elke dag adv thema’s nu bijvoorbeeld gevoelens en emoties. Om de drie weken wisselt het thema, we halen boeken uit de bieb. Elke 3 weken gaan we naar de spelotheek om het speelgoed te wisselen.

Mijn dagritme ziet er als volgt uit: Ik heb zelf wel kinderen in de leeftijd van 23 jaar en twee stiefkinderen, die wonen in Houston. Mijn zoon woont wel in Nederland. Momenteel heb ik 9 kinderen in de opvang in de leeftijd van 4 maanden tot 6 jaar. Wij wonen in een rustige buurt, er is geen verkeer in de straat. Wij hebben een box, campingbedjes boven, flesjes, eigen alle materialen voor een baby.

Ik vind het belangrijk dat de baby gewent is om uit de fles te drinken als ze bij mij komen, consequent zijn vind ik belangrijk, doorzettingsvermogen vind ik belangrijk, ontwikkeling stimuleren vind ik belangrijk. Geen TV kijken of computerspelletjes, creatief bezig zijn, naar buiten gaan. Mijn uurtarief is € 5,00. Vanaf januari ben ik volledig beschikbaar.


Gastouder Olga
uit Alkmaar


Ik ben Olga uit Alkmaar. Ik ben 45 jaar. Ik ben gastouder sinds 5 jaar, eerste jaar had ik twee kinderen en ik werkte 3 dagen, nu werk ik elke dag.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.