Ik ben gastouder Nejme uit Enschede

 

Over Ik ben gastouder Nejme uit Enschede

Ik ben gastouder Nejme uit Enschede. Als gastouder ben ik in 2014 begonnen omdat ik na mijn zwangerschap niet meer aan het werk kon komen.

Meer lezen
Naam
Nejme
Leeftijd
0
Woonplaats
Enschede
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20160952
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
20/09/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Nejme uit Enschede. Als gastouder ben ik in 2014 begonnen omdat ik na mijn zwangerschap niet meer aan het werk kon komen. Voordat ik gastouder werd heb ik in een restaurant en voor mijn opleiding bij peuterspeelzalen gewerkt. Ik heb de opleiding SPW3 gedaan. Als extra cursus heb ik EHBO voor kinderen gedaan. Ik heb zelf 3 kinderen, 2 zoons van 25 en 22 maar die wonen ergens anders in Nederland voor de studie en een meisje van 9. In de opvang vind ik het  belangrijk dat de kinderen zich thuis, geliefd en veilig voelen. De activiteiten die ik graag met de kinderen doe zijn: naar buiten gaan, knutselen, spelletjes doen en lezen. Ik heb geen vast dagritme, het hangt van de kinderen af hoe ik mijn dag indeel. Op dit moment heb ik drie meisjes in de opvang van 2 en 3 jaar. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een rijtjeshuis met een afgesloten tuin aan de achterkant. Ik woon in een kindvriendelijke buurt met weinig verkeer. Ik maak gebruik van mijn tuin maar ook vaak naar de speeltuin. Bij mij in de buurt is een speeltuin en een vijver waar eenden rondlopen. Ik maak geen gebruik een auto of een fiets, ik doe alles lopend. Ik heb de beschikking over een wandelwagen, buggy, kinderbedjes en een kinderstoel.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Nejme uit Enschede

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.