Ik ben gastouder Nathali uit Amersfoort

 

Over Ik ben gastouder Nathali uit Amersfoort

Ik ben gastouder Nathali uit Amersfoort. Per 1 juni ben ik volledig gastouder bij ouders thuis. De werkzaamheden die ik heb gedaan voordat ik gastouder werd is kraamverzorgster dit heb ik met 6 jaar met veel plezier gedaan.

Meer lezen
Naam
Nathali
Leeftijd
0
Woonplaats
Amersfoort
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20170507
Opvang
Opvang bij gezin thuis
Flexibele opvang
Nee
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
10/09/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Nathali uit Amersfoort. Per 1 juni ben ik volledig gastouder bij ouders thuis. De werkzaamheden die ik heb gedaan voordat ik gastouder werd is kraamverzorgster dit heb ik met 6 jaar met veel plezier gedaan. Van 2006 t/m 2010 ben ik gastouder geweest in mijn eigen huis. Ik heb de opleiding Zorg welzijn niv. 2 gedaan en de heb een kraamverzorgster diploma mijn mavo diploma. Ik heb een EHBO cursus gedaan en ben EHBO instucteur. Ik heb 3 kinderen (meisjes). Belangrijk wat ik vind tijdens de opvang is dat de kinderen zich veilig voelen in hun eigen omgeving. En dat ze zich goed kunnen gaan ontwikkelen. Graag gaan wij naar buiten, bakken, paarden kijken en creatief  zijn. Het dagritme dat ligt aan het gezin wat hun wensen zijn en de planning is.  Op dit moment pas ik op 3 a 4 kindjes per dag. Ik ben een doorzetter ik geef niet snel op. Communicatie vind ik erg belangrijk tussen ouders en gastouder.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Nathali uit Amersfoort

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.