Leeftijd gastouder

36 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Almere

LRK registratie

Locatie

Ik ben Natasha uit Almere. Ik ben sinds oktober 2016 beschikbaar als GO. Mijn diploma heb ik al langer maar voordien woonde ik in een kleinere plaats waar bijna geen opvang werd gevraagd. Mijn studierichting was kinderopvang maar ik ben voornamelijk thuis geweest. Ik heb ook de opleiding Welzijn en Zorg gedaan en tevens bezit ik een EHBO diploma. Ik woon samen met mijn partner en wij hebben 3 kinderen van 9, 7 en 4 jr. Ik vind het leuk om met kinderen bezig te zijn en ze spelenderwijs allerlei dingen te leren door boekjes met geluidjes voor te lezen, te puzzelen, liedjes te zingen en te dansen. Ook gaan we naar buiten om te spelen. Op dit moment vang ik 1 jongetje van 1,5 jr. op.
Meestal beginnen we met spelen, daarna wordt er iets gedronken een dan gaat hij even slapen. Na het slapen gaan we meestal een broodje eten en gaan we als het maar even kan naar buiten om te spelen. Verder lees ik voor en doen we spelletjes die geschikt zijn voor een kindje van deze leeftijd. Ik kijk naar de vraag van een kind en speel daar op in. Wij wonen in een ééngezinswoning in een rustige, kindvriendelijke wijk met veel kinderen. Wij hebben een grote afgesloten tuin waar gespeeld kan worden alleen is dit op dit moment nog niet van toepassing. Er is een speeltuin in de buurt (op 1 minuut afstand) waar een glijbaan, schommel, wip e.d. aanwezig is. Ik heb een auto en een fiets maar doe heel veel lopend. Er is bij mij thuis een ledikantje aanwezig, verder is er veel speelgoed zoals auto’s enz., veel boekjes om voor te lezen en ook heb ik veel puzzels e.d. heb ik om mee te spelen. Mijn uurtarief is € 5,00.


Gastouder natasha
uit Almere


Ik ben Natasha uit Almere. Ik ben sinds oktober 2016 beschikbaar als GO. Mijn diploma heb ik al langer maar voordien woonde ik in een kleinere plaats waar bijna geen opvang werd gevraagd.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.