Leeftijd gastouder

51 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Almere

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Natalie uit Almere. Ik ben in 2003 begonnen door een vriendin die haar dochter bij mij wilde brengen voor opvang, vandaar GO geworden en de benodigde papieren gehaald. Voor ik als gastouder begon ben ik filiaalmanager en intercedente geweest. Ik heb de opleiding MBO- mode kleding en MEAO en SPW-3  gedaan. Ik heb de anverwante cursussen met betrekking tot opvang gevold. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen in de leeftijd van 13 en 14 jaar Ook is er een inwonende neef van 20 jaar. Kinderen moeten zich op hun gemak voelen en thuis voelen, en zichzelf kunnen ontwikkelen. Spelend leren. Kika, mijn activiteiten zijn niet standaard, maar spelenderwijs kunnen ze dan dingen leren. Het dagritme is afhankelijk van de leeftijd van kinderen en slaap ritmes. Altijd een gezamenlijk fruit en eetmoment. In de opvang zijn 6 kinderen, deze zijn op verschillende momenten in de opvang en in de leeftijd van 2 tot en met 12 jaar. Er zijn geen huisdieren. Wij wonen in een tussenwoning. Ik woon in een kinderrijke buurt vlakbij 2 scholen. Het is wel een rustige buurt. Er is een tuin achter het huis waar de kinderen kunnen spelen. Een grotere speelplaats ligt iets verder achter het huis. Ik maak gebruik van een fiets en verder doen we alles lopend. In principe heb ik geen wandelwagen en ledikantje, de ouders brengen hun eigen wandelwagen mee. Ik heb wel een campingbedje waar een baby in kan slapen. Ik rook niet.


Gastouder Natalie
uit Almere


Ik ben gastouder Natalie uit Almere. Ik ben in 2003 begonnen door een vriendin die haar dochter bij mij wilde brengen voor opvang, vandaar GO geworden en de benodigde papieren gehaald.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.