Leeftijd gastouder

Niet ingevuld

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Almere

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Natalie uit Almere. In augustus 2016 ben ik begonnen als gastouder. Voordat ik als gastouder aan de slag ging was ik fulltime moeder. Ik heb ook in de winkel gewerkt als verkoopster en in de horeca. Als opleiding heb ik maatschappelijke zorg gedaan. Extra cursussen die ik heb behaald zijn triple c en triple p. Ik ben zelf moeder van 2 jongens van 9 en 10 jaar. Ze wonen beide bij mij thuis. Verder zijn er geen huisgenoten. Ik hecht veel belang aan waarden en normen. Pestgedrag wordt aangepakt. Ik geef christelijke opvang. Dit komt naar voren in bidden voor het eten, christelijke liedjes zingen en christelijke muziek draaien. Ik ben een hele actieve persoon en ga graag met de kinderen naar buiten om actief bezig zijn. Ik begin de dag vaak rustig als de kinderen binnenkomen. Op gezette tijden eten en drinken we wat en verder mogen de kinderen veel zelf bepalen wat ze willen doen. De kleintjes slapen na de lunch een uurtje. Op dit moment heb ik drie kinderen in de opvang; een meisje van 1 jaar en 8 mnd, een meisje van 5 en een jongen van 7 jaar. Ik heb konijnen, maar deze komen niet in aanraking met de kinderen. Ik woon in een maisonette. Mijn huis staat in het winkelcentrum. Ik heb geen tuin, wel een groot plein met speeltoestellen voor de deur. Er is een grotere speeltuin 10 min verderop. Daar ben ik vaak met de kinderen te vinden. Ik heb nog geen rijbewijs en maak veel gebruik van het openbaar vervoer. Ik heb de beschikking over een ledikantje, campingbed, een kinderwagen voor 1 kind en een kinderwagen voor 2 kinderen en een fietskar. Op woensdagavond en zondagochtend ga ik altijd naar de kerk. De kinderen kunnen dan gewoon mee als de ouders dat goed vinden.


Gastouder Natalie
uit Almere


Ik ben gastouder Natalie uit Almere. In augustus 2016 ben ik begonnen als gastouder. Voordat ik als gastouder aan de slag ging was ik fulltime moeder.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.