Leeftijd gastouder

53 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.50

Flexibele opvang

Woonplaats

Almere

LRK registratie

Locatie

Ik ben Natalia uit Almere. Ik ben 44 jaar.
In mei 2002 ben ik begonnen als gastouder. Ik heb in de verpleging, thuiszorg, psychiatrie, gehandiptenzorg en gezinszorg gewerkt. Ik heb de opleiding helpende welzijn gedaan. Ik heb de cursus EHBO, kindervoeding, kinderziektes. Alles wat aangeboden wordt aan cursussen heb ik gevolgd en volg ik.
Ik heb zelf geen kinderen. Ik woon samen met mijn man.
Hygiëne, handen wassen voor en na eten en na het na buiten gaan, schoenen uit vind ik belangrijk tijdens de opvang. Ik ga lekker naar buiten, naar het bos of de speeltuin met de kinderen.
Spelenderwijs help ik kinderen in de ontwikkeling. Ik vind het fijn om de vrijheid te hebben in het werk. We gaan naar buiten om te picknicken op het strand, naar het bos of naar de speeltuin.
Ik zorg voor elke dag iets nieuws om te ontdekken. Als het slecht weer is gaan we bouwen en tunnels maken binnen. Ik vind het belangrijk om te kijken wat de kinderen willen.
De eerste kindjes komen rond 6 uur, dan krijgen ze een fles of kunnen nog ontbijten tot 8 uur. Rond 10 uur fruit en drinken. Daarna naar buiten, naar het winkelcentrum een boodschap doen of naar de speeltuin. Mijn vriendin is ook gastouder en we gaan er vaak samen op uit. 12.00 eten we een broodje daarna gaan de kleintjes naar bed, de grotere mogen dan een uurtje tv kijken of met lego of iets waar de kleintjes niet mee kunnen spelen. Rond 15.00 koekje eten en wat drinken. Nog weer iets leuk doen, ligt er een beetje aan wat van ik heb en wat ze willen doen. Avond eten en eventueel kindjes in bad doen en naar bed. Ik heb 5 kindjes in de opvang. in de leeftijd van 1 tot 3 jaar.
Ik heb 2 Katten, de kinderen en katten vinden het geen probleem. Ze zijn er aan gewent. De katten lopen veel buiten.
Ik woon in een eengezinswoning. Een erg kindvriendelijke buurt veel mogelijkheid om buiten te spelen. Ik heb een tuin met autootjes, fietsjes en stepjes. We gaan vaak naar het bos en speeltuin. We gaan naar de kinderboerderij met de auto. Ik maak gebruik van de auto. Verder heb ik een dubbele kinderwagen, dubbele buggy, autostoeltjes, kinderstoeltjes, campingbedjes en box is er aanwezig. Kom gewoon langs om te kijken of het goed voelt.


Gastouder Natalia
uit Almere


Ik ben Natalia uit Almere. Ik ben 44 jaar. In mei 2002 ben ik begonnen als gastouder. Ik heb in de verpleging, thuiszorg, psychiatrie, gehandiptenzorg en gezinszorg gewerkt.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.