Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Almere

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Nadege uit Almere. In 2013 ben ik begonnen als gastouder, vanwege mijn eigen kinderen omdat ik zelf eerst veel werkte zag ik ze niet zoveel en dit was de mogelijkheid om thuis te kunnen werken. Ik werkte hiervoor als Secretaresse en ik heb gewerkt in een beautycenter. Ik heb een Secretaresse opleiding gevolgd en de opleiding gastouder niveau 2. Ik heb de cursus EHBO gedaan.  Ik heb 3 kinderen van 18 jaar, 14 jaar en 6 jaar oud.  Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen leren met elkaar om te gaan, elkaar te waarderen en dat ze hun grenzen verleggen. Ik doe veel activiteiten met de kinderen zoals buiten spelen, kleien, knutselen. Maar het hangt af van de stemming van het kind. Daarnaast stimuleer ik ook de taalontwikkeling van de kinderen. In de ochtend beginnen we met wat te eten om 10.00 uur  fruit dit is iedere dag wat anders om 12.00 uur lunch met een beker water of melk. Om 15.00  uur een tussendoortje met limonade. Tussendoor kunnen de kinderen vrij spelen of worden er activiteiten gedaan. Ik heb op dit moment 4 kinderen in de opvang tussen de leeftijd van 7 maanden en 3 jaar oud. Ik heb vissen. Ik woon in een eengezinswoning. Ik woon in een leuke en kindvriendelijke buurt. Ik heb een tuin waar ik ook gebruik van maak. In de buurt is er een speeltuin. Ik gebruik de auto of soms de fiets. Ik heb verschillende materialen in beschikking zoals Ledikantjes en camping bedjes. Ik ben een gastouder die de talen Nederlands, Engels en Frans beheerst. Ik houd elke dag een dagboek bij per kind.  En 2 keer per jaar gaan we per groep naar balorig of gaan we een andere leuke activiteit doen. Het is mogelijk dat ik de kinderen zelf ophaal.


Gastouder Nadege
uit Almere


Ik ben gastouder Nadege uit Almere. In 2013 ben ik begonnen als gastouder, vanwege mijn eigen kinderen omdat ik zelf eerst veel werkte zag ik ze niet zoveel en dit was de mogelijkheid om thuis te kunnen werken.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.