Naam gastouder
Moedjinem

Leeftijd gastouder
0 jaar

Woonplaats
Rotterdam

Geslacht
Vrouw

Opvang
Opvang bij gastouder thuis

Flexibele opvang

Uurtarief
€ 4

Beschikbaar vanaf
01/10/2019

LRK registratie

Ik ben gastouder Moedyinem uit Rotterdam. Ik ben in 1998 voor mijzelf begonnen als gastouder. Ik heb altijd gewerkt als gastouder maar dan in loondienst. Ik heb de opleiding SPW 3 gedaan. Ik heb een cursus kinder EHBO gevolgd. Ik heb 2 dochters van 36 jaar en van 29 jaar en 1 kleinzoon van 2 jaar. En een man. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich hier thuis voelen. Gevoel van warmte en veiligheid.

Ik vind het leuk om met ze naar buiten te gaan, tekenen, knutselen en boeken voorlezen of ze zelf leren te lezen en ontdekken. De kinderen komen meestal rond het ontbijt dus eten we eerst even wat. Daarna mogen ze een uurtje tv kijken en dan wat activiteiten. Daarna gaan we lunchen en na de lunch gaan sommige slapen andere even rustig iets voor zichzelf doen tot een uur of 14.00. Daarna weer lekker samen spelen. Op dit moment heb ik 4 kinderen in de opvang die er niet iedere dag zijn. alleen mijn kleinzoon is er wel iedere dag. Wij hebben geen huisdieren. Ik woon in een 1 gezinswoning. Ik woon op een plein waar geen auto’ s komen. Ik heb geen tuin maar heb wel een groot balkon. Er zit een kinderboerderij bij mij in de buurt, als het weer het toelaat gaan we daar wel heen. Ik vervoer me lopend en soms ook met het openbaar vervoer dat vinden de kinderen erg leuk. Ik heb een eetstoel voor de kleintjes, 2 ledikantjes, een campingbed en 1 buggy.

Locatie

Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder


Opvang 0 - 1 jaar

Opvang 1 - 4 jaar

Opvang 4 - 12 jaar

Opvangmomenten in de week
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.