Ik ben gastouder Moedjinem uit Rotterdam

 

Over Ik ben gastouder Moedyinem uit Rotterdam

Ik ben gastouder Moedjinem uit Rotterdam. Ik ben in 1998 voor mijzelf begonnen als gastouder. Ik heb altijd gewerkt als gastouder maar dan in loondienst.

Meer lezen
Naam
Moedjinem
Leeftijd
0
Woonplaats
Rotterdam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20160961
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 4
Beschikbaar vanaf
01/10/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Moedyinem uit Rotterdam. Ik ben in 1998 voor mijzelf begonnen als gastouder. Ik heb altijd gewerkt als gastouder maar dan in loondienst. Ik heb de opleiding SPW 3 gedaan. Ik heb een cursus kinder EHBO gevolgd. Ik heb 2 dochters van 36 jaar en van 29 jaar en 1 kleinzoon van 2 jaar. En een man. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich hier thuis voelen. Gevoel van warmte en veiligheid.

Ik vind het leuk om met ze naar buiten te gaan, tekenen, knutselen en boeken voorlezen of ze zelf leren te lezen en ontdekken. De kinderen komen meestal rond het ontbijt dus eten we eerst even wat. Daarna mogen ze een uurtje tv kijken en dan wat activiteiten. Daarna gaan we lunchen en na de lunch gaan sommige slapen andere even rustig iets voor zichzelf doen tot een uur of 14.00. Daarna weer lekker samen spelen. Op dit moment heb ik 4 kinderen in de opvang die er niet iedere dag zijn. alleen mijn kleinzoon is er wel iedere dag. Wij hebben geen huisdieren. Ik woon in een 1 gezinswoning. Ik woon op een plein waar geen auto’ s komen. Ik heb geen tuin maar heb wel een groot balkon. Er zit een kinderboerderij bij mij in de buurt, als het weer het toelaat gaan we daar wel heen. Ik vervoer me lopend en soms ook met het openbaar vervoer dat vinden de kinderen erg leuk. Ik heb een eetstoel voor de kleintjes, 2 ledikantjes, een campingbed en 1 buggy.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Moedyinem uit Rotterdam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.