Ik ben gastouder Mirjam uit Leiden

 

Over ik ben gastouder Mirjam uit Leiden

Ik ben gastouder Mirjam uit Leiden. Ik ben 41 jaar. Ik ben gastouder sinds 8 jaar.

Meer lezen
Naam
Mirjam
Leeftijd
0
Woonplaats
Leiden
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20150619
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
08/07/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Mirjam uit Leiden. Ik ben 41 jaar. Ik ben gastouder sinds 8 jaar. Voordat ik gastouder ben geworden ben ik werkzaam geweest als huismoeder, tevens in de winkel gewerkt mavo detailhandel, evc traject. Wat ik belangrijk vind tijdens de opvang is, respect en vertrouwen, goede communicatie met de ouders. Mijn dagritme ziet er als volgt uit vrij spelen, fruit eten en drinken, buiten spelen of knutselen, lunch, slapen of lekker spelen, drinken en een koekje, spelen of naar buiten. Ik heb zelf 5 kinderen in de leeftijd 11 tot 23 jaar. Allemaal nog thuiswonend. Momenteel heb ik 8 kinderen in de opvang in de leeftijd 6 maand tot 4 jaar. Zowel flexibel en vast. Ik woon in een
eengezinswoning, het is een rustige buurt, het is een kleine voor en achtertuin. Er zijn vaste bedjes, er is 1 vaste slaapkamer voor de opvang. Wij hebben kinderdagverblijfbedjes. Er zijn genoeg speeltuintjes en een park in de buurt. We gaan altijd lopend. Ik heb een bolderkar voor 6 kindjes. Wij hebben een hond, een kindervriendelijke hond. Ik ben altijd aanwezig bij hond. Mijn uurtarief is €4.65 luiers apart, babyvoeding excl.

Annuleer

Reageer op ik ben gastouder Mirjam uit Leiden

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.