Leeftijd gastouder

41 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Doetinchem

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Miranda uit Doetinchem. Ik ben in 2008 begonnen als gastouder met 1 oppaskindje en vrij snel volgden er al meer met een max van 6. Ik heb hiervoor schoonmaakwerkzaamheden gedaan. Ik heb een opleiding bloemschikken gedaan. De extra cursus die ik heb gedaan is E.H.B.O. Ik heb 2 kinderen een meisje van 2 jaar en een jongen van 4 maand. Ik vind communicatie met de ouders erg belangrijk, alles moet in goed overleg gaan betreft de kindjes. De activiteiten die ik leuk vindt om met de kindjes te doen zijn eigenlijk alles van knutselen tot voorlezen en als de kindjes wat ouder zijn dingen leren zoals zindelijkheidstraining en oefeningen op de computer. Mijn dagritme is s’morgens een broodje eten, en rond half 10 een stukje fruit, daarna eventueel knutselen, voorlezen en rond 12 uur lunchen. Na de lunch eventueel slapen en rond half 3 weer een stukje fruit of een koekje en daarna spelen. Momenteel heb ik 1 kindje van 3 maand in de opvang. Wij hebben 1 poes en die ligt veel te slapen dus daar heb je geen last van. Wij wonen in een eengezinswoning. En we wonen in een kindvriendelijke buurt. We hebben ook een tuin. Er is een kinderboerderij en vele speeltuintjes bij ons in de buurt. Ik heb een auto en een bakfiets. De materialen die ik heb zijn een dubbele wandelwagen, campingbedjes en een bedje voor baby’s, box, autostoeltjes etc. Ik hanteer graag een soort dagboekje ( oppasboekje ) voor de kleine kindjes ( baby”s )  waar alles in bijgehouden wordt zoals de voedingen, de verschoningen en eventueel belangrijke dingen.


Gastouder Miranda
uit Doetinchem


Ik ben gastouder Miranda uit Doetinchem. Ik ben in 2008 begonnen als gastouder met 1 oppaskindje en vrij snel volgden er al meer met een max van 6.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.