Ik ben gastouder Melissa uit amersfoort

 

Over Gastouder Melissa uit Amersfoort

Mijn naam is gastouder Melissa uit Amersfoort. Ik ben 28 jaar en ik woon samen met mijn man en 2 kinderen, een dochtertje van 3 jaar en een zoontje van 1 jaar in Amersfoort- Kattenbroek.

Meer lezen
Naam
Melissa
Leeftijd
32
Woonplaats
amersfoort
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20150579
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
Beschikbaar vanaf
12/11/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Mijn naam is gastouder Melissa uit Amersfoort. Ik ben 28 jaar en ik woon samen met mijn man en 2 kinderen, een dochtertje van 3 jaar en een zoontje van 1 jaar in Amersfoort- Kattenbroek. Ik heb in augustus 2015 mijn gastouderdiploma gehaald, maar heb al enige jaren opvoed/oppas ervaring. Ik bied opvang bij mij thuis op maandag/dinsdag/woensdag/donderdag. Er is bij ons thuis volop divers speelgoed aanwezig en er is een afgesloten tuin met o.a. wip, glijbaan, zandbak, babyschommel. Ook houd ik ervan om lekker creatief bezig te zijn en ga ik graag een stukje wandelen met de kinderen. Ben je opzoek na een vrolijke, lieve, consequente gastouder die opvang bied in een gezellige huiselijke sfeer dan ben je bij mij aan het juiste adres! Heb je interesse of vragen bel of mail gerust.

Annuleer

Reageer op Gastouder Melissa uit Amersfoort

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.