Leeftijd gastouder

1 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Houten

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Ik ben gastouder Martine uit Houten. Sinds sept 2006 ben ik werkzaam als gastouder. Ik ben begonnen als kraamverzorgster en ook gewerkt bij een kinderdagverblijf. En gastouder geworden nadat ik mijn 2de kind kreeg. Ik heb de opleiding MBGO PZ gedaan. Ook heb ik een opleiding als kinder coach gedaan, daarbij ook nog een cursus EHBO en een cursus Thomas Gordon methode gedaan. Ik heb zelf een meisje van 12 jaar, een jongen van 10 jaar en een meisje van 6 jaar. Een veilige omgeving, samen spelen delen en ruzies proberen op te lossen. Ook vind ik de mothoriek ontwikkeling erg belangrijk. Knutselen vind ik erg leuk om met de kinderen te doen, eigenlijk alles wat belangrijk is in de ontwikkeling van de kinderen. Kinderen komen tussen half 8 en 9 uur binnen. Om half 10 eten we een stukje fruit en wat drrinken. Om half 12 eten we een broodje en de kleintjes gaan daarna slapen Rond half 3 komen ze uit bed en dan gaan we nog even na buiten. Vaste ritme vind ik erg belangrijk. Op Maandag Dinsdag Donderdag en Vrijdag heb ik 4 kinderen in de opvang van 0 tot 4 jaar. Vanaf november heb ik er op Maandag 3 kinderen. We hebben een kat die vooral binnen is, en buiten in een ren hebben we 2 konijnen. Dat gaat heel goed met de kinderen. Ik woon in een rijtjeswoning met tuin. Ik woon in een kinderijke buurt. In de tuin hebben we een trampoline ingegraven en een glijbaan en is volledig afgesloten. Er zit een schoolplein tegen over mijn huis en wat kleine speeltuintjes in de omgeving. Ik ben in het bezit van een bolderkar ook heb ik een dubbele buggy en voor de baby een draagzak. Ik heb een kinderstoel een aantal verhogingen voor kinderen vanaf 1 jaar en campingbedjes.


Gastouder Martine
uit Houten


Ik ben gastouder Martine uit Houten. Sinds sept 2006 ben ik werkzaam als gastouder. Ik ben begonnen als kraamverzorgster en ook gewerkt bij een kinderdagverblijf.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.