Leeftijd gastouder

45 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Gouda

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Marjan uit Gouda

Ik heb mijn diploma als gastouder behaald in 2014.Ik heb in de thuiszorg gewerkt, huishoudelijk werk gedaan en daarnaast begonnen met het oppassen als gastouder. Nu werk ik nog alleen als gastouder. Mijn opleiding is huishoudschool. De extra cursussen die ik heb gedaan zijn uiteraard de kinder EHBO en de training kindermishandeling. Ik woon samen met mijn echtgenoot.

Ik vind het belangrijk dat kinderen met elkaar en naast elkaar kunnen spelen, dat ze zich veilig en geborgen voelen en zichzelf kunnen zijn.De activiteiten die ik leuk vindt om met kinderen te doen zijn kleuren, kleien, lezen ook probeer ik twee activiteiten per dag te plannen. In ieder geval een in de ochtend en als het lukt ook een in de middag. Ook een bezoekje aan de bibliotheek vinden kinderen altijd leuk.Als de kinderen vroeg komen gaan we eerst ontbijten dan gaan de oudere kinderen naar school. Om 10.00 uur drinken en fruit en de zindelijkheidstraining, dan een activiteit. Om 12.00 eten en de kleintjes naar bed tot ongeveer 15.00 daarna wat drinken en wat lekkers en naar buiten als het weer het toelaat of een spelletje of een boek lezen.

Op dit moment heb ik op maandag 4 kinderen. Op dinsdag 5 kinderen en op donderdag 1 kindje in de opvang.Wij hebben geen huisdieren. Ik woon in een eengezinswoning.Wij wonen in een kinderrijke buurt met speeltuinen, maar wel aan een drukke straat. Wij hebben een grote afgesloten tuin.Wij hebben twee speeltuinen in onze buurt, en een kinderboerderij iets verder op in de wijk.

Ik gebruik een bakfiets om de kinderen te vervoeren. In deze bakfiets kunnen 5 kinderen zitten.Ik ben in het bezit van voldoende ledikantjes een box en een wipstoel, meerdere kinderstoelen een wandelwagen en luiers.Ik vind het heel belangrijk om schriftjes bij te houden voor de vraagouders zodat zij kunnen na lezen wat er die dag gedaan en gebeurt is.


Gastouder Marjan
uit Gouda


Ik ben gastouder Marjan uit Gouda

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.