Ik ben gastouder Marjan uit Gouda

 

Over Ik ben gastouder Marjan uit Gouda

Ik ben gastouder Marjan uit Gouda

Meer lezen
Naam
Marjan
Leeftijd
41
Woonplaats
Gouda
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20170228
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
30/08/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Marjan uit Gouda

Ik heb mijn diploma als gastouder behaald in 2014.Ik heb in de thuiszorg gewerkt, huishoudelijk werk gedaan en daarnaast begonnen met het oppassen als gastouder. Nu werk ik nog alleen als gastouder. Mijn opleiding is huishoudschool. De extra cursussen die ik heb gedaan zijn uiteraard de kinder EHBO en de training kindermishandeling. Ik woon samen met mijn echtgenoot.

Ik vind het belangrijk dat kinderen met elkaar en naast elkaar kunnen spelen, dat ze zich veilig en geborgen voelen en zichzelf kunnen zijn.De activiteiten die ik leuk vindt om met kinderen te doen zijn kleuren, kleien, lezen ook probeer ik twee activiteiten per dag te plannen. In ieder geval een in de ochtend en als het lukt ook een in de middag. Ook een bezoekje aan de bibliotheek vinden kinderen altijd leuk.Als de kinderen vroeg komen gaan we eerst ontbijten dan gaan de oudere kinderen naar school. Om 10.00 uur drinken en fruit en de zindelijkheidstraining, dan een activiteit. Om 12.00 eten en de kleintjes naar bed tot ongeveer 15.00 daarna wat drinken en wat lekkers en naar buiten als het weer het toelaat of een spelletje of een boek lezen.

Op dit moment heb ik op maandag 4 kinderen. Op dinsdag 5 kinderen en op donderdag 1 kindje in de opvang.Wij hebben geen huisdieren. Ik woon in een eengezinswoning.Wij wonen in een kinderrijke buurt met speeltuinen, maar wel aan een drukke straat. Wij hebben een grote afgesloten tuin.Wij hebben twee speeltuinen in onze buurt, en een kinderboerderij iets verder op in de wijk.

Ik gebruik een bakfiets om de kinderen te vervoeren. In deze bakfiets kunnen 5 kinderen zitten.Ik ben in het bezit van voldoende ledikantjes een box en een wipstoel, meerdere kinderstoelen een wandelwagen en luiers.Ik vind het heel belangrijk om schriftjes bij te houden voor de vraagouders zodat zij kunnen na lezen wat er die dag gedaan en gebeurt is.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Marjan uit Gouda

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.