Leeftijd gastouder

57 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Elst

LRK registratie

Locatie

Mijn naam is Mariëlle, ik ben getrouwd en heb drie zoons van 21, 18 en 13 jaar oud. We wonen in de componistenbuurt in Elst, vlakbij een openbare speelplek bij een basisschool en in een rustige straat.

Sinds 2008 werk ik met veel plezier als gastouder, en ik heb alle benodigde kwalificaties gehaald. Twintig jaar heb ik gewerkt in de reiswereld als reisadviseuse en officemanager. In mijn vrije tijd gaf ik basketbaltraining aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Toen merkte ik dat mijn hart lag bij het werken met kinderen en heb het roer drastisch omgegooid.

Ik verzorg de kinderopvang aan huis en mag maximaal 6 kinderen per dag opvangen. Mijn huis heeft een ruime woonkamer met verschillend ingerichte hoeken waar kinderen kunnen spelen met een keukentje, poppen, auto’s en constructiemateriaal. Ook is er een lekker plofkussen met knuffels en heel veel boekjes om samen en zelf te lezen.

We knutselen en tekenen, spelen veel buiten in de tuin en bakken ook samen. Het hangt een beetje af van het seizoen welke activiteiten we doen. Kinderen mogen bij mij helemaal zichzelf zijn. Anders is niet raar!

Wel let ik op vaste eet-en rustmomenten. Kleine kindjes kunnen in een aparte ruimte slapen. In goed overleg met de ouders worden afspraken gemaakt en als er aandachtspunten zijn van beide kanten wordt daar open en duidelijk over gecommuniceerd. Ik vind het namelijk essentieel dat kinderen goed in hun vel zitten en de ruimte hebben om zich te ontwikkelen.


Gastouder Marielle
uit Elst


Mijn naam is Mariëlle, ik ben getrouwd en heb drie zoons van 21, 18 en 13 jaar oud. We wonen in de componistenbuurt in Elst, vlakbij een openbare speelplek bij een basisschool en in een rustige straat.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.