Ik ben gastouder Marielle uit Elst

 

Over Ik ben gastouder Marielle uit Elst

Mijn naam is Mariëlle, ik ben getrouwd en heb drie zoons van 21, 18 en 13 jaar oud. We wonen in de componistenbuurt in Elst, vlakbij een openbare speelplek bij een basisschool en in een rustige straat.

Meer lezen
Naam
Marielle
Leeftijd
52
Woonplaats
Elst
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20170350
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
24/06/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Mijn naam is Mariëlle, ik ben getrouwd en heb drie zoons van 21, 18 en 13 jaar oud. We wonen in de componistenbuurt in Elst, vlakbij een openbare speelplek bij een basisschool en in een rustige straat.

Sinds 2008 werk ik met veel plezier als gastouder, en ik heb alle benodigde kwalificaties gehaald. Twintig jaar heb ik gewerkt in de reiswereld als reisadviseuse en officemanager. In mijn vrije tijd gaf ik basketbaltraining aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Toen merkte ik dat mijn hart lag bij het werken met kinderen en heb het roer drastisch omgegooid.

Ik verzorg de kinderopvang aan huis en mag maximaal 6 kinderen per dag opvangen. Mijn huis heeft een ruime woonkamer met verschillend ingerichte hoeken waar kinderen kunnen spelen met een keukentje, poppen, auto’s en constructiemateriaal. Ook is er een lekker plofkussen met knuffels en heel veel boekjes om samen en zelf te lezen.

We knutselen en tekenen, spelen veel buiten in de tuin en bakken ook samen. Het hangt een beetje af van het seizoen welke activiteiten we doen. Kinderen mogen bij mij helemaal zichzelf zijn. Anders is niet raar!

Wel let ik op vaste eet-en rustmomenten. Kleine kindjes kunnen in een aparte ruimte slapen. In goed overleg met de ouders worden afspraken gemaakt en als er aandachtspunten zijn van beide kanten wordt daar open en duidelijk over gecommuniceerd. Ik vind het namelijk essentieel dat kinderen goed in hun vel zitten en de ruimte hebben om zich te ontwikkelen.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Marielle uit Elst

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.