Naam gastouder
Marieke

Leeftijd gastouder
0 jaar

Woonplaats
Waddinxveen

Geslacht
Vrouw

Opvang
Opvang bij gastouder thuis

Flexibele opvang

Uurtarief
€ 5.40

Beschikbaar vanaf
07/10/2019

LRK registratie

Ik ben Marieke uit Waddinxveen en ben 33 jaar. 7 oktober 2013 ben ik begonnen als gastouder omdat ik meer thuis wil zijn voor mijn eigen kind en ik vind het leuk om met kinderen om te gaan. Ik heb gewerkt als bloemist. Ik heb de opleiding niveau 2 helpende welzijn gedaan en de cursus kinder EHBO gevolgd. Zelf heb ik een zoon van 7 jaar en de tweede is onderweg, als het goed is word hij volgende week geboren.

Rust reinheid regelmaat en dat een kind ook echt kind kan zijn vind ik belangrijk. Ik vind knutselen leuk om te doen met de kinderen, ik maak van de verjaardagen en feestdagen echt een feestje. Rond tien uur drinken fruit rond twaalf uur eten we een broodje en dan gaan ze slapen tot een uur of drie en dan drinken met een koekje.

Normaal heb ik gemiddeld vier kinderen in de opvang op een dag. Ik heb twee katten, die zijn kinderen gewend. Wij wonen in een rijtjeswoning, de kinderen slapen boven met maximaal 2 op een kamer. Ik heb vier extra bedden allemaal ledikanten. Het is een heel kinderrijke buurt met veldje achter ons huis wat volledig afgesloten is van auto’s en honden etc. Daar kunnen ze lekker rennen, voetballen noem maar op. Ik heb een tuin die is ook afgesloten daar staan diverse speelattributen. Ik maak gebruik van de auto en fiets, achter ons huis zit een parkje daar achter een kinderboerderij en aan de andere kant een speeltuin. Er is een bakfiets, een ledikant, wandelwagen, kinderstoelen, box, tweelingwagen aanwezig.

Locatie

Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder


Opvang 0 - 1 jaar

Opvang 1 - 4 jaar

Opvang 4 - 12 jaar

Opvangmomenten in de week
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.