Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.40

Flexibele opvang

Woonplaats

Waddinxveen

LRK registratie

Locatie

Ik ben Marieke uit Waddinxveen en ben 33 jaar. 7 oktober 2013 ben ik begonnen als gastouder omdat ik meer thuis wil zijn voor mijn eigen kind en ik vind het leuk om met kinderen om te gaan. Ik heb gewerkt als bloemist. Ik heb de opleiding niveau 2 helpende welzijn gedaan en de cursus kinder EHBO gevolgd. Zelf heb ik een zoon van 7 jaar en de tweede is onderweg, als het goed is word hij volgende week geboren.

Rust reinheid regelmaat en dat een kind ook echt kind kan zijn vind ik belangrijk. Ik vind knutselen leuk om te doen met de kinderen, ik maak van de verjaardagen en feestdagen echt een feestje. Rond tien uur drinken fruit rond twaalf uur eten we een broodje en dan gaan ze slapen tot een uur of drie en dan drinken met een koekje.

Normaal heb ik gemiddeld vier kinderen in de opvang op een dag. Ik heb twee katten, die zijn kinderen gewend. Wij wonen in een rijtjeswoning, de kinderen slapen boven met maximaal 2 op een kamer. Ik heb vier extra bedden allemaal ledikanten. Het is een heel kinderrijke buurt met veldje achter ons huis wat volledig afgesloten is van auto’s en honden etc. Daar kunnen ze lekker rennen, voetballen noem maar op. Ik heb een tuin die is ook afgesloten daar staan diverse speelattributen. Ik maak gebruik van de auto en fiets, achter ons huis zit een parkje daar achter een kinderboerderij en aan de andere kant een speeltuin. Er is een bakfiets, een ledikant, wandelwagen, kinderstoelen, box, tweelingwagen aanwezig.


Gastouder Marieke
uit Waddinxveen


Ik ben Marieke uit Waddinxveen en ben 33 jaar. 7 oktober 2013 ben ik begonnen als gastouder omdat ik meer thuis wil zijn voor mijn eigen kind en ik vind het leuk om met kinderen om te gaan.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.