Leeftijd gastouder

69 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Vlaardingen

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Marian uit Vlaardingen. Ik ben sinds 2016 bezig om GO te worden, heb op het kindje van mijn dochter gepast en toen ontstond het idee om zelf kinderen te gaan opvangen. Ik vind het erg leuk om met kinderen bezig te zijn. Ik ben verpleegkundige geweest, somatisch/psychiatrisch. Ik heb de INAS gevolgd en daarna een verpleegkundige opleiding. Omdat ik een startende GO ben heb ik nog niet veel cursussen gevolgd in deze richting. Wel bezit ik een geldig EHBO diploma. Ik heb samen met mijn partner 4 dochters waarvan nog 1 thuiswonende dochter van 19 jaar. Ik vind het belangrijk om in te spelen op wat de kinderen willen. Veiligheid staat bij voorop. De activiteiten die ik leuk vind om te doen met de kinderen zijn o.a. knutselen, naar buiten als het enigszins kan, boekjes lezen waarbij de dingen worden benoemd en waardoor spelenderwijs de ontwikkeling wordt gestimuleerd. Zodra de kinderen binnenkomen moeten ze natuurlijk even wennen. We gaan wat drinken en daarna gaan we of een binnen- of een buiten activiteit doen. De kinderen die dit nog nodig hebben doen hun middagslaapje en ook daarna is er weer iets te drinken/eten en gaan we of weer naar buiten of we gaan binnen iets doen. Op dit moment vang ik nog geen kinderen op. Wij hebben een hondje en dit betekend dat we regelmatig naar buiten gaan om het hondje uit te laten. Ik woon in een eengezinswoning, in een kindvriendelijke buurt en de buurt wordt weer jonger, er komen steeds meer kinderen. Het huis is een kind-veilige omgeving, de trap is afgesloten, de voordeur is op slot. Ik heb een tuin waar ik een zandbak wil gaan plaatsen. Er zijn voldoende speeltuintjes in de buurt waar we naar toe kunnen gaan. Ook is er een Kinderboerderij in de buurt. Ik heb een auto maar zal deze niet veel gebruiken met kleine kinderen, ik zal veel met de fiets gaan doen. Op dit moment heb ik boven een spijlen-bed, beneden staat een campingbedje, verder heb ik een kinderstoel, een wandwagen is er nog niet maar is natuurlijk snel te regelen mocht dat nodig zijn. Ik hanteer duidelijke regels, er kan/mag veel maar wel binnen de grenzen en vooral op een veilige manier.


Gastouder Marian
uit Vlaardingen


Ik ben gastouder Marian uit Vlaardingen. Ik ben sinds 2016 bezig om GO te worden, heb op het kindje van mijn dochter gepast en toen ontstond het idee om zelf kinderen te gaan opvangen.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.