Leeftijd gastouder

36 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.5

Flexibele opvang

Woonplaats

Utrecht

LRK registratie

Locatie

Gastouder Maggie biedt u veiligheid, gezelligheid, geborgenheid, betrouwbaarheid – flexibiliteit en betaalbare opvang. 

Hallo papa’s en mama’s 

Bent u een gezin die het liefst uw kind(eren) in huiselijke sfeer wilt laten opvangen? En het belangrijk vindt dat uw kind(eren) wennen aan een vast gezicht, dan bent u bij mij aan het goede adres.

Ik ben het liefst creatief bezig met de kinderen zoals knutselen en verven, maar ook lekker buiten spelen. Wat ik uw kinderen wil bieden is een gevoel van veiligheid en geborgenheid, net wat zij thuis gewent zijn. Gelijkwaardigheid en wederzijds respect staan bij mij hoog in het vaandel. Ik zal er alles aan doen om er voor te zorgen dat uw kind(eren) bij mij thuis voelen. 

Ik werk graag met kinderen en probeer hun een veilig, prettige en speel – en leefomgeving te creëren, waarbij de kinderen zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.  

De kinderen worden op een professionele wijze verzorgd en er is veel aandacht voor elk kind apart. Ik werk aan de hand van een thema dat enkele weken centraal staat en waarin dagelijkse activiteiten vorm gegeven worden. Binnen het thema komt op gevarieerde wijze de ontwikkeling van het kind aan bod. Ik vind het fijn om kinderen een veilig plekje te bieden waar ze zich prettig en nog belangrijker, waar ze zich thuis voelen. Het is fantastisch werk waar ik elke dag mag van genieten. 

Wie is gastouder Maggie?

Ik ben een erkende gastouder en ben geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang, zo weet u zeker dat u in aanmerking komt voor een extra tegemoetkoming in de kinderopvangkosten.

Ik woon samen met mijn gezin in Hoge Weide “Leidsche Rijn ” te Utrecht. Momenteel heb ik nog plek voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Ik ben 5 dagen per week van 06.00 uur tot 21.00 uur beschikbaar voor u kind(eren). Ik ben tevens bereid om ook in de weekenden op uw kind(eren) op te passen als dat nodig is.

Uiteraard voldoe ik aan alle gestelde eisen die de wet kinderopvang stelt aan de gastouder. Ik ben in het bezit van een geldig certificaat Acute Zorg Bij Kinderen en een diploma van Zorg en Welzijn breed. Ik heb in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als gastouder. 

Rondom mijn woning (op loopafstand) zijn er meerder speelplekken aanwezig. Ook is er een klein kinderboerderijtje in de omgeving aanwezig. Ik woon heel centraal van alle voorzieningen. Ik heb Tevens een kamer vrij gemaakt voor de kinderen, om te kunnen spelen. Ik woon in een rookvrije omgeving en heb genoeg slaapruimte vrijgemaakt voor de kinderen.

Spreekt dit u aan, neem dan gerust contact met mij op via  06-17461515 of mail mij voor eventuele vragen, ninosmaggie@hotmail.com. 

Referentie aanwezig. 

Met vriendelijke groeten,

Margreth Hana


Gastouder Margreth
uit Utrecht


Gastouder Maggie, Uw flexibele kinderopvang te Leidsche Rijn - Hoge Weide - Utrecht.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.