Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Putten

LRK registratie

Locatie

Ik ben Gastouder Lisette uit Putten. In januari 2016 ben ik begonnen als gastouder. Hiervoor heb ik 14 jaar in de kinderopvang gewerkt. Ik heb de opleiding Spw3 gevolgd en afgerond. Via het kinderopvang heb ik verschillende cursussen gevolgd, bijvoorbeeld: communicatie met ouders. Ik heb zelf 2 jongens in de leeftijd van 4 en 6 jaar. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich in eigen rust en tempo kan ontwikkelen. Ik ben heel kindvolgend. Ik bied kinderen aan wat het nodig heeft. Ik bied veel aan, maar als ze geen zin hebben worden ze niet verplicht. Ik ben veel buiten met de kinderen. Daarnaast doe ik activiteiten als: voorlezen en knutselen. Ik ben heel kindvolgend, omdat ik op dit moment alleen kinderen van 0 tot 2 jaar in de opvang heb. Maar zodra er iets oudere kinderen komen, zal er meer een dagritme ontstaan. Op dit moment heb ik 3 kinderen in de opvang in de leeftijd van 0 tot 1,5 jaar. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een tussenwoning. Ik woon in een woonwijk aan de rand van het dorp. Lopend ben ik snel buiten het dorp waar we kunnen kijken naar de diertjes in/bij de weilanden. Wanneer er kinderen op bed liggen, maak ik gebruik van de achtertuin. Voor ons huis is een speeltuin waar ik veel naartoe ga met de kinderen. Achter ons huis is een schoolplein. Ook ga ik af en toe naar Welkoop om naar de diertjes te kijken. Ik ga voornamelijk lopend overal naartoe. Heel zelden gebruik ik de auto. Ik heb de beschikking over de volgende materialen: Bolderkar, duowagen, kinderwagen, kinderstoeltjes, campingbedjes, box. Mijn opvangtijden zijn: 7.00 uur – 19.00 uur


Gastouder Lisette
uit Putten


Ik ben Gastouder Lisette uit Putten. In januari 2016 ben ik begonnen als gastouder. Hiervoor heb ik 14 jaar in de kinderopvang gewerkt.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.