Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.80

Flexibele opvang

Woonplaats

Den Haag

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Linda uit Den Haag. Ik ben in 2001 begonnen als gastouder. Ik heb als opleiding Zorg en Welzijn niveau 2. En later Pedagogisch medewerker niveau 3 afgerond. De extra cursussen die ik heb gevolgd zijn een EHBO cursus, kindermishandeling meldcode. Verder heb ik via het KNGO (kennis netwerk Gastouderopvang) trainingen gevolgd o.a. Pedagogisch kader gastouderopvang deel 1 t/m 4. Via E-learning heb ik nog diverse andere trainingen gevolgd zoals b.v. risico-inventarisatie, omgaan met ouders, kijken naar  kinderen, veiligheid en gezondheid, ontwikkeling van 0-12 jarigen en spel en speelgoed. Ook heb ik recent een GGD controle gehad.

Ik ben getrouwd en wij hebben 2 kinderen, een zoon (1997) en een dochter (1999).

Regelmaat vind ik erg belangrijk en ik merk dat dit door de kinderen ook fijn wordt gevonden. Verder vind ik zelfredzaamheid bij kinderen belangrijk. Ook elkaar respecteren en in hun waarde laten zijn dingen waar ik veel belang aan hecht. Knutselen, kleuren e.d. doen we regelmatig. Bij  het buitenspelen probeer ik de grovere  motoriek te ontwikkelen. Afhankelijk v.h. kind kijk ik naar het speelgoed wat er wordt aangeboden.

Tussen 8.00-9.00 uur worden de kinderen gebracht en vind de overdracht plaats. Meestal gaan we daarna een verhaaltje vertellen. Tegen 10.00 eten we samen fruit  waarna we als het kan naar buiten gaan om te spelen. Als we binnen blijven dan is er een grote hoeveelheid speelgoed die wordt aangeboden. Hierna ruimen we samen op en eten we tussen 12.00 – 12.30 uur een boterham. Ik heb een kinderkamer met daarin een creche-bed voor de kinderen die  nog een middagslaapje nodig hebben. Met de grotere kinderen ga ondertussen, lezen, puzzelen en gymmen. Om 15.00 drinken we iets dit is water of melk en daarna gaan we als het kan naar buiten. Meestal heb ik dan weer fruit of worteltjes,komkommer e.d. bij me. De kinderen worden tussen 15.15 en 17.00 opgehaald. De kinderen die later dan 17.00 uur worden opgehaald krijgen nog iets  te eten. Dit  kan een koekje zijn of iets te drinken. In overleg met de ouder kan dit ook een potje zijn.

We hebben huisdieren, maar daar komen de kinderen niet mee in aanraking.

Ik woon in een eengezinswoning, het is een vrij nieuwe wijk net aan de buitenkant van Den Haag, richting Zoetermeer. Aan de voor- en achterkant van mijn huis is een afgesloten tuin. Er wordt in de tuin gespeeld met diverse toestellen waarmee de kinderen vrij kunnen spelen. Er zijn 5 speeltuintjes in de buurt.

Ik heb in de kinderkamer creche-bedjes staan waarin 5 kinderen kunnen slapen. Verder heb ik een box, een opvouwbare box, een tweelingwagen, een wandelwagen voor baby’s een enkele buggy en goedgekeurde stoeltjes in de auto. Ik vind het erg belangrijk dat de communicatie naar de VO goed verloopt, daardoor duurt de overdracht meestal ook wat langer.


Gastouder Linda
uit Den Haag


Ik ben gastouder Linda uit Den Haag. Ik ben in 2001 begonnen als gastouder.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.