Leeftijd gastouder

34 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Bemmel

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Linda uit Bemmel. Ik ben ongeveer 3 jaar bij VO thuis werkzaam geweest en in 2015 ben ik  als GO begonnen in  mijn eigen huis. Voordat ik ben begonnen als GO heb ik op een kinderdagverblijf gewerkt. Ik heb VMBO gedaan en daarna SPW3 en hierna heb ik  de opleiding tot onderwijsassistent gevolgd. Ik heb een EHBO cursus gevolgd en ook de KIKI cursus is door mij gedaan. Bij deze cursus werk je met thema’s waarbij je de ontwikkeling van kinderen stimuleert. Ik woon samen met mijn partner en wij hebben een dochter van 1 jaar. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig bij mij voelen, dat ze het gezellig vinden en dat ze graag komen. Vanuit het KIKI programma werk ik met thema’s en probeer ik met de kinderen spelletjes te doen en te knutselen. Meestal eten we fruit tussen 9.00 en 9.30 uur. Op dit moment heb ik kinderen die nog 2/3 keer slapen en hier pas ik mijn ritme op aan. We proberen rond  11.45 een boterham te eten waarna de kinderen een middagslaapje doen. Rond 14.30 – 15.00 uur drinken we iets en eten we fruit of een koekje.  Daarna probeer ik met ze naar buiten te gaan of te spelen binnen. Op dit moment vang ik 3 kinderen op , dit zijn jongetjes van resp. 7 maand, 14 maand, en 1 jaar. Daarnaast draait mijn eigen dochter van 1 jaar mee in deze groep. Als huisdier hebben we een paar schilpadden maar deze zitten in een hoge bak waar de kinderen niet bij komen. Op dit moment wonen we afgelegen bij een kassencomplex, het kantoor en de kantine zijn omgebouwd tot woonruimte. Eind 2017 is onze eigen woning klaar en hier krijg ik een eigen opvangruimte. We hebben een afgesloten tuin met enkele speeltoestellen. Omdat we afgelegen wonen  is er jammer genoeg geen speeltuin of kinderboerderij in  de buurt maar de kinderen kunnen wel vrij buiten spelen. Ik beschik over een auto en verder heb ik een fiets met kar en een kinderwagen voor 4 kinderen. Verder heb ik een grote box waarin speelgoed ligt, een wipstoeltje, spelletjes en zgn. kinderdagverblijf bedjes. (dit zijn speciale stapelbedjes die afgeschermd zijn). Ik wil nog wel  even melden dat ons adres onder de postcode van Bemmel valt maar dat het meer richting Huissen is. Hierdoor is het soms moeilijk te vinden voor ouders. Ook Arnhem en Elst is maar op 10 min. afstand.


Gastouder Linda
uit Bemmel


Ik ben gastouder Linda uit Bemmel. Ik ben ongeveer 3 jaar bij VO thuis werkzaam geweest en in 2015 ben ik  als GO begonnen in  mijn eigen huis.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.