Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Dongen

LRK registratie

Locatie

Hoi,

Ik zal iets over mezelf schrijven en de manier hoe ik werk. Ik ben Lavina, 34 jaar oud en moeder van drie kindjes. Jana van 8, Sara van bijna7 en Duuk van 4 maanden. Ik woon in een kindvriendelijke wijk, met een speeltuin voor de deur. Ik ben altijd vroeg wakker, kom afspraken netjes na, er is heel veel mogelijk bij mij. Ik ben altijd vrolijk, positief en creatief. Ik ga uit van het goede in mensen en ook in kinderen. Hoe ziet mijn dagindeling eruit. Als de kindjes komen dan kunnen ze mee ontbijten, daarna spleen we even rustig, boekjes lezen of even tv kijken om rustig op te starten. Ik ga dan daar school om de oudste weg te brengen (middelste zit op een school voor taal spraakstoornissen en gaat met de taxi) Als we dat hebben gedaan gaan we een buiten activiteit doen, in de speeltuin, wandelen, bij de diertjes kijken, speurtocht etc. Daarna gaan we heerlijk fruit eten. (bij goed weer ook wel eens buiten. Daarna is er de mogelijkheid voor kindjes om te slapen. Met de rest ga ik spelletjes doen, spelen, knutselen, boek voorlezen etc. We lunchen gezamenlijk (ik hoef niet perse naar school te lopen, dus kindjes die slapen kunnen blijven liggen, mijn oudste dochter kan alleen naar huis lopen, want de school is 5 minuten lopen). Na de lunch kunnen we evt nog even naar school lopen. Vaak gaan de peutertjes slapen in de middag. Kindjes die wakker zijn kunnen zelf spelen of krijgen weer een activiteit aangeboden.

Als de kindjes wakker zijn en kinderen uit school zijn gaan we aan de tafel zitten met een koekje en wat drinken en kletsen we de dag door. Dan gaan we weer een activiteit doen, binnen of buiten of de kindjes spelen een keer zelf zodat ik kan koken (soms eten er namelijk kindjes mee) of ik kan met een baby spelen. Verder doe ik in de vakantie aan extra activiteiten, bv kinderboerderij, bos, picknick, buitenspeeldag etc. Ik ga ook vaak naar de bieb met kindjes of naar het park. Als ouders komen, spreek ik met hen de dag door. Ik hou ook altijd een mooi schriftje bij met tekeningen, foto’s etc. Maar persoonlijk contact met de ouders is belangrijk. Ik heb veilige bedjes en veilige en veel andere materialen, voldoende kinderstoelen van goede kwaliteit, een kiddybus waarin 6 kindjes kunnen. Op 28 mei heb ik open huis tussen 10.00 en 14.00 en dan zijn mensen van harte welkom om te komen kijken. Voor de kinderen is er een springkussen.


Gastouder Lavina
uit Dongen


Ik ben Lavina uit Dongen. Ik ben 34 jaar.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.