Ik ben gastouder Karima uit Den Haag

 

Over Ik ben gastouder Karima uit Den Haag

Ik ben gastouder Karima uit Den Haag. Ik ben in 2012 als gastouder begonnen. Daarvoor ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang. Voordat ik gastouder werd heb ik in de kinderopvang gewerkt.

Meer lezen
Naam
Karima
Leeftijd
0
Woonplaats
Den Haag
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20170377
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
11/07/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Karima uit Den Haag. Ik ben in 2012 als gastouder begonnen. Daarvoor ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang. Voordat ik gastouder werd heb ik in de kinderopvang gewerkt. Ik heb de opleidingen Helpende zorg en welzijn, SPW 3, SPW 4 gedaan. Aanvullende cursussen die ik gedaan heb: inspelen op baby’s, samenspel voor kinderen van 2 tot 4, kindermishandeling in andere culturen. Ik woon samen met mijn man. Ik vind het belangrijk in de opvang, warm welkom, veilig, vertrouwd. Ik vind het leuk om boekjes lezen, knutselen, kinderen zelf dingetjes laten doen zoals: jasjes aan en uit als dat lukt. Ik heb een vast dagritme dat dagelijks terug komt, zoals eten en drinken, slapen en zindelijkheidstrainingen. Op dit moment heb ik 4 kinderen in de opvang. Van 2 jaar en 3.5 jaar. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een portiekwoning 2e etage. Ik woon in een rustige wijk met veel groen en speeltuintjes. Ik heb geen tuin. Er zijn veel speeltuintjes en een kinderboerderij in de wijk. Wij wandelen veel en als we uit gaan dan gaan we met de bus. Ik beschik over een ledikantje, kinderwagen, wandelwagen, kinderfietsje en een duo bed. De opvang voor kindjes kan van 7:00 tot 18:30 uur.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Karima uit Den Haag

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.