Leeftijd gastouder

42 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Eindhoven

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Karima uit Eindhoven. Ik ben begonnen in de kinderopvang en kreeg toen zelf kinderen en vond het wel fijn om thuis te zijn voor de kinderen, een collega weer me op gastouderwerk. Eerst ben ik begonnen met combi van gastouderwerk en kinderopvang maar heb uiteindelijk het gastouderwerk voort gezet. Voornamelijk heb ik in de kinderopvang gewerkt. Ik heb de opleiding Pedagogisch medewerker gedaan. Ik heb de VVE cursus gevolgd waarbij stage gelopen bij een peuterspeelzaal die gericht is op VVE. En als het kan via gastouderbureau een cursus volgen. Ik heb 4 kinderen, 8/9/12/14 jaar en een man. Ik vind het belangrijk dat ik kinderen kan helpen te ontplooien, de voorkeur is elke dag naar buiten gaan. Regels,  normen en waarden vind ik erg belangrijk en open communicatie naar ouders ! Ik vind het er leuk om te gaan knutselen, bakken en thema’s gericht werken met de VVE. Graag naar buiten, markt en de winkel. Mijn dagritme is vrij spelen in de ochtend, fruit eten en drinken, aansluitend zingen en boekjes lezen. Daarna naar buiten. Begin de middag de lunch, kleine kinderen gaan dan slapen en grotere kinderen doen dan een activiteit. Na het slapen is er een theemomentje waarbij we lezen. Eind van de dag is het vrij spelen. Op dit moment heb ik 8 kinderen in de opvang van 5 maanden tot bijna 4 jaar. We hebben geen huisdieren. Ik woon in een tussenwoning, met voor de opvangkinderen een aparte slaapkamer. We wonen in een rustige buurt waarbij veel kinderen wonen. We hebben een achtertuin en pleintjes in de buurt. Er zijn 2 bossen, verderop staan er paardjes. In de buurt is ook een overdekte speelplaats, In Nuenen is een dierentuin waar we in de zomer met weinig kinderen heen kunnen gaan. Ook gaan we naar de bibliotheek om nieuwe boekjes uit te zoeken. Mijn voorkeur is om te lopen, alleen bij weinig kinderen om ergens verder weg te gaan dan pak ik wel de auto in overleg met ouders. Ik heb 2 boxen, wipstoel in hoogte verstelbaar, 4 ledikantjes, babyfoon, veel speelgoed, buggy, 2 autostoelen. ook ben ik bezig met een bolderkar. Ouders moeten zelf warm eten meenemen als ze willen dat de kinderen dat eten of extra ervoor betalen dan krijgen ze het van mij. Luiers meenemen en poedermelk.


Gastouder Karima
uit Eindhoven


Ik ben gastouder Karima uit Eindhoven. Ik ben begonnen in de kinderopvang en kreeg toen zelf kinderen en vond het wel fijn om thuis te zijn voor de kinderen, een collega weer me op gastouderwerk.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.