Leeftijd gastouder

50 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Zoetermeer

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Julia uit Zoetermeer. Twee jaar geleden ben ik begonnen als gastouder nadat ik gestopt ben met weren bij het kinderdagverblijf. Ik vond dat ik te weinig tijd had voor individualiteit per kind vandaar dat ik de keuze heb gemaakt om gastouder te worden. Ik heb in Brazilië 7 jaar lesgegeven aan groep 3 en 4. In Nederland heb ik vervolgens 2 jaar binnen de kinderopvang gewerkt om daarna aan het werk te gaan als gastouder. Ik heb de opleiding helpende zorg en welzijn specialisatie gastouder niveau 2 afgerond. Daarnaast heb ik mijn EHBO certificaat behaald en heb ik verschillende cursussen gevolgd. Ik ben 22 jaar getrouwd en woon samen met mijn man en drie kinderen van 20, 15 en 10 jaar oud in Zoetermeer.  Ik vind het vooral belangrijk dat kinderen zich veilig voelen, dat zij zich kunnen ontwikkelen en dat de kindjes kunnen zijn zoals ze zijn. Ik vind het leuk om te knutselen, buiten te spelen, met blokken te bouwen en ga zo maar door. Om de ontwikkeling te stimuleren lees ik veel voor, puzzel ik met de kinderen en leer ik ze bijvoorbeeld de kleuren tijdens het spelen. Ik handteer vaste slaap- eetmomenten en houdt daarbij rekening met de kindjes die op die dag aanwezig zijn. Op dit moment heb ik 2 kindjes in de opvang een kindje van 2 jaar en een kindje van 1 jaar. Ik woon in een rijtjeshuis in een kindvriendelijke, nieuwbouw  buurt. Ik maak veel gebruik van de tuin. Ik heb een trampoline, stepjes, fietsen en een zandbak. Er zijn voldoende speeltuintjes in de buurt en daarnaast is er ook een kinderboerderij. Er is ook gelegenheid om eendjes voeren. Alle afstanden leg ik lopend af met de kindjes. Ik heb dan ook 2 wandelwagens, een dubbel ledikant vanuit het kinderdagverblijf, box, kinderstoelen, wipstoelen, speelkleed, alles is aanwezig om de opvang op een juiste wijze uit te voeren. Ik vind het erg belangrijk dat een kind mag zijn wie hij/zij is!


Gastouder Julia
uit Zoetermeer


Ik ben gastouder Julia uit Zoetermeer. Twee jaar geleden ben ik begonnen als gastouder nadat ik gestopt ben met weren bij het kinderdagverblijf.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.