Leeftijd gastouder

41 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 10

Flexibele opvang

Woonplaats

Almere

LRK registratie

Locatie

Ik ben een gediplomeerde en ervaren gastouder van 30 jaar. Ik ben opzoek naar een leuk gastgezin. Uw vraag naar een Gastouder in Almere spreekt mij erg aan, en besluit direct te reageren. Ik ben inmiddels 3 jaar werkzaam als Gastouder, en heb hiervoor, en naast het werk als Gastouder, ook gewerkt als Begeleidster in de zorg met kinderen. Ik ben een creatieve vrouw. Ik vind het leuk om activiteiten te doen met de kinderen, en hiernaast ben ik ook erg ervaren en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de zorg van kinderen. Ik ben een gecertificeerd en geregistreerd gastouder.

Vanaf de middelbare school heb ik een creative opleiding aan het Nimeto gevolgd in Utrecht. Tijdens deze opleiding en het jaar erna heb ik gewerkt in de kinderopvang bij Kinderdagverblijf Balou in Hoevelaken(2001-2005), het dorp waar ik opgegroeid ben. Omdat ik meer actief bezig wilde zijn met het begeleiden van kinderen heb ik mijn opleiding Zorg en Welzijn gedaan aan het ROC, en ben ik gaan werken als Begeleidster voor kinderen.

Tijdens mijn werk in de Gezondheidszorg heb ik veel gewerkt als Persoonlijk Ondersteuner en Begeleidster voor kinderen met een beperking, en kinderen met gedrags problematiek, op de dagopvang.

Na deze ervaring wilde ik graag Full Time Gastouder worden.

Ik vind het fijn om voor kinderen te zorgen in hun eigen leefomgeving, of in een kleine setting. Ik ervaar dat tijdens het werken als Gastouder, ik meer persoonlijke aandacht kan geven aan de kinderen, en dat in hun eigen vertrouwde omgeving. Dit vind ik heel belangrijk. Een vertrouwde omgeving met voor het kind bekende gezichten, geeft stabiliteit en continuïteit, en dit vind ik belangrijke aspecten voor de ontwikkeling en de belevingswereld van kinderen. Ik werk als sinds 2008 in de Gezondheidszorg, en de afgelopen 3 jaar met kinderen specifiek.

Graag zou ik met u een gesprek plannen, om beter te kunnen kijken of ik met u gezin een goede match kan vormen. Ik zou graag met u en uw gezin kennis willen maken. Ik hoop van u te horen.


Gastouder Judith
uit Almere


Ik ben een gediplomeerde en ervaren gastouder van 30 jaar. Ik ben opzoek naar een leuk gastgezin.

Opvang bij gezin thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.