Ik ben gastouder Jolien uit Aphen aan den Rijn

 

Over Gastouder Jolien uit Alphen aan den Rijn

Ik ben Jolien uit Alphen aan den Rijn. Ik ben 9 jaar geleden begonnen als gastouder. Ik heb gewerkt als leidster in de kinderopvang.

Meer lezen
Naam
Jolien
Leeftijd
0
Woonplaats
Aphen aan den Rijn
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20150970
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
08/10/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben Jolien uit Alphen aan den Rijn. Ik ben 9 jaar geleden begonnen als gastouder. Ik heb gewerkt als leidster in de kinderopvang. Ik heb de opleiding spw3 gedaan. Ik heb de cursussen ehbo, kinder en gewone gevolgd. Ik heb zelf 2 kinderen, een jongen van 10 jaar en een meisje van 9 jaar.
Ik vind de rust belangrijk tijdens de opvang. Buiten spelen, fietsen, lezen, zingen, knutselen, kleuren vind ik leuk om met de kinderen te doen. 6.30 komen de kindjes binnen, dan krijgen ze ontbijtkoek, om 10 uur een koek 10.30 uur een boterham en dan gaan ze naar bed. Rond 15.00 (wanneer de kindjes wakker zijn gaan we fruit eten. Vanaf 16.30 worden de eerste kinderen opgehaald. Ik heb 5 kindjes in de opvang in de leeftijd van, 2 van 3 jaar, 2 van 2 jaar en 1 van 1 jaar. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een 2 onder 1 kap woning. Het is een kindvriendelijke rustige buurt. Ik heb een tuin en ik maak er gebruik van. Er is een speeltuintje schuin tegenover ons huis, en een kinderboerderij iets verder in de buurt. Ik ga vaak met de fiets, lopend of met de auto. Er is een buggy, campingbedjes, kinderstoelen, box enz. Mijn uurtarief is €5,35.

Annuleer

Reageer op Gastouder Jolien uit Alphen aan den Rijn

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.