Leeftijd gastouder

1 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Hellevoetsluis

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Ik ben Gastouder Janny uit Hellevoetsluis. In 2013 ben ik begonnen als gastouder. Voordat ik gastouder werk, heb ik op een kinderdagverblijf gewerkt. Hier heb ik 12 jaar gewerkt. Ik heb de opleiding Leidster kindercentra afgerond. Zelf heb ik een zoon van 17 jaar. Ik volg voornamelijk het eigen ritme van een kind. We spelen binnen of buiten. Voor het huis is een speeltuintje, we gaan geregeld naar de kinderboerderij, een stukje wandelen met de honden of bijvoorbeeld knutselen. Ik heb vaste tijden voor eten en drinken, maar als een kindje bijvoorbeeld nog slaapt, dan laat ik het slapen. Op dit moment heb ik 2 kinderen in de opvang in de leeftijd van 2,5 en 4 jaar. Vanaf augustus krijg ik een kindje erbij voor voorschoolse en naschoolse opvang. Ik heb thuis 2 honden en 2 katten. Deze huisdieren zijn goed met kinderen. De honden lopen niet in de kamer rond als er kinderen zijn.  Ze lopen dan buiten of in de afgesloten keuken. Ik woon in een rijtjeshuis. Het is een kindvriendelijke buurt. Ik maak gebruik van de voortuin om te spelen met de kinderen. Ik heb verschillende speelmaterialen, zoals: fietsjes, skelter, loopfiets, step. Voor de deur is een speeltuin, maar er is ook een kinderboerderij in de buurt. De kinderen vervoer ik in fietskar. Ook gebruik ik af en toe de auto. Ik heb de beschikking over de volgende materialen: kinderstoelen, dubbelbed, campingbedjes, box.


Gastouder Janny
uit Hellevoetsluis


Ik ben Gastouder Janny uit Hellevoetsluis. In 2013 ben ik begonnen als gastouder. Voordat ik gastouder werk, heb ik op een kinderdagverblijf gewerkt. Hier heb ik 12 jaar gewerkt.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.