Leeftijd gastouder

52 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.75

Flexibele opvang

Woonplaats

Apeldoorn

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Janet uit Apeldoorn . Negen jaar geleden ben ik begonnen als achterwacht voor een andere gastouder en zo ben ik zelf gastouder geworden. Voor deze tijd was ik werkzaam in een familiebedrijf. Ik heb de opleiding helpende zorg en welzijn gedaan. Ik heb de cursus EHBO gevolgd. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen van 11 en 14. Het belangrijkste vind ik dat ik een tweede thuis kan bieden aan de kinderen. De activiteiten die ik belangrijk vind lekker naar buiten dagelijkse dingen doen zoals: boodschappen doen lekker wandelen. bij slecht weer knutselen en andere activiteiten die kinderen leuk vinden. Het eten en drinken gaat  volgens schema en de invulling voor de rest van de dag zoals komt. Op dit moment heb ik 5 kindjes onder de vier jaar in de opvang en 2 kindjes voor naschoolse opvang. Wij hebben 2 hondjes maar zijn gescheiden van de  kinderen. Dit omdat het kleine hondjes zijn en niet opgepakt worden. Wij wonen in een rijtjeswoning. Wij wonen in een rustige buurt met een woonerf.  In de voortuin staat een boomhut waar in gespeeld kan worden. achter is een grote overkapping en afgesloten met een hek waar lekker gespeeld kan worden met allerlei speelgoed. In de buurt is een speeltuin waar ook graag gespeeld wordt. Ik maak gebruik van de auto, fiets en wandelwagen. Alles is aanwezig om kinderen op te vangen. Er is een verschoningsruimte waar ieder kind een eigen laadje heeft waar de eigen kleertjes en luiers in kunnen.


Gastouder Janet beschikbaar alleen 0t/m 4 Jaar.
uit Apeldoorn


Hallo ouders, Ik zal me even voorstellen, ik ben Janet van Ginkel, (bij mijn oppas kindjes beter bekend als Nettie). Ik ben van het bouwjaar 1971 en gelukkig getrouwd met Vincent, samen hebben we 2 kinderen, 2 tieners. Ik ben al heel wat jaren met heel veel plezier gastouder van Gastouderopvang 't Pelikaantje, een liefdevolle opvang, waar uw kind geen nummer is maar die met een paar andere (meestal vaste) kindjes een deel uit maakt van onze opvang(gezin), waar ieder kind zich zelf kan en mag zijn, waar respect, normen en waarden voor elkaar hoog in het vaandel staan. Ik voldoe aan alle eisen die de GGD van mij vraagt. Zo heb ik de vereiste diploma's en EHBO certificaat op zak. Natuurlijk voldoe ik ook aan een schoon en veilig huis, en is alles aanwezig wat er nodig is voor de opvang van uw kind, zoals bedjes, een rustige slaapplek, traphekjes, stopcontacten enz. Ieder kind heeft hier ook zijn eigen lade met luiers en reserve kleding, zodat er niet elke dag er van alles heen en weer gezeuld hoeft te worden. Wat ook weer rust met zich mee brengt. Ik ben een lieve maar wel een consequente gastouder en nee is bij mij ook echt nee! Ons gezin wordt versterkt door 2 lieve kleine chihuahua hondjes (ieder zo'n 2 kilo) die gek met kinderen zijn, maar indien gewenst, afgeschermd kunnen worden van de kinderen. Wij wonen in een kindvriendelijke buurt (woonerf), en beschikken over een grote woonkamer met een gezellig zithoek waar de kinderen kunnen spelen. Ook hebben we een tuinkamer, waar de wat oudere kinderen zich in kunnen terug trekken. Voor het huis kan de carport afgesloten worden door een hek waardoor de kinderen veilig en onbezorgd buiten kunnen spelen. Ook is er een grote boomhut aanwezig waar ze gezellig met zijn allen in kunnen spelen. Onder de boomhut is een opslagplaats voor het buitenspeelgoed, zoals fietsjes, loopauto's, loopfietsjes en alle andere buitenspeelgoed waar de kinderen uit kunnen kiezen om mee te spelen. Ik ben een actieve gastouder die graag er op uit mag trekken, lekker naar buiten, naar het bos, kinderboerderij en speeltuin. Maar die ook de normale huis en tuin dingen doet, zoals naar de winkels gaan om bijvoorbeeld gewoon boodschappen te doen. Vervoer is er ook dan meer als voldoende aanwezig, zoals een veilige auto met daarin voor ieder leeftijd een kinderstoel, een bakfiets en verschillende maten kinderwagens, waaronder een vierling wagen. Ik heb een gastouderopvang voor de leeftijd van 0 t/m 4 jaar. Van maandag t/m vrijdag. Van 6.30 uur t/m 18.30. Ik heb een pagina op Facebook, Gastouderopvang 't Pelikaantje, kom gerust een kijkje nemen! Janet van Ginkel Gastouderopvang 't Pelikaantje

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.