Ik ben gastouder Janet beschikbaar alleen 0t/m 4 Jaar. uit Apeldoorn

 

Over Ik ben gastouder Janet uit Apeldoorn

Ik ben gastouder Janet uit Apeldoorn . Negen jaar geleden ben ik begonnen als achterwacht voor een andere gastouder en zo ben ik zelf gastouder geworden.

Meer lezen
Naam
Janet beschikbaar alleen 0t/m 4 Jaar.
Leeftijd
0
Woonplaats
Apeldoorn
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20170289
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
24/09/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Janet uit Apeldoorn . Negen jaar geleden ben ik begonnen als achterwacht voor een andere gastouder en zo ben ik zelf gastouder geworden. Voor deze tijd was ik werkzaam in een familiebedrijf. Ik heb de opleiding helpende zorg en welzijn gedaan. Ik heb de cursus EHBO gevolgd. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen van 11 en 14. Het belangrijkste vind ik dat ik een tweede thuis kan bieden aan de kinderen. De activiteiten die ik belangrijk vind lekker naar buiten dagelijkse dingen doen zoals: boodschappen doen lekker wandelen. bij slecht weer knutselen en andere activiteiten die kinderen leuk vinden. Het eten en drinken gaat  volgens schema en de invulling voor de rest van de dag zoals komt. Op dit moment heb ik 5 kindjes onder de vier jaar in de opvang en 2 kindjes voor naschoolse opvang. Wij hebben 2 hondjes maar zijn gescheiden van de  kinderen. Dit omdat het kleine hondjes zijn en niet opgepakt worden. Wij wonen in een rijtjeswoning. Wij wonen in een rustige buurt met een woonerf.  In de voortuin staat een boomhut waar in gespeeld kan worden. achter is een grote overkapping en afgesloten met een hek waar lekker gespeeld kan worden met allerlei speelgoed. In de buurt is een speeltuin waar ook graag gespeeld wordt. Ik maak gebruik van de auto, fiets en wandelwagen. Alles is aanwezig om kinderen op te vangen. Er is een verschoningsruimte waar ieder kind een eigen laadje heeft waar de eigen kleertjes en luiers in kunnen.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Janet uit Apeldoorn

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.