Ik ben gastouder Jadranka uit Den Haag

 

Over Ik ben gastouder Jadranka uit Den Haag

Ik ben gastouder Jadranka uit Den Haag. Ik ben in 2002 als gastouder begonnen. Voor dat ik gastouder werd heb ik in bedrijfsleven gewerkt. Ik heb de opleiding maatschappelijk werk Helpende welzijn 2 gedaan.

Meer lezen
Naam
Jadranka
Leeftijd
60
Woonplaats
Den Haag
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20170403
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Nee
Uurtarief
Beschikbaar vanaf
18/09/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Jadranka uit Den Haag. Ik ben in 2002 als gastouder begonnen. Voor dat ik gastouder werd heb ik in bedrijfsleven gewerkt. Ik heb de opleiding maatschappelijk werk Helpende welzijn 2 gedaan. Ik heb de cursus ehbo gevolgd. Ik woon samen met mijn man. Ik vind regelmaat en ritme belangrijk. Wij doen allerlei activiteiten zoals knutselen, boekjes lezen en nog veel meer. Wij hebben iedere dag het zelfde dagritme. Ik heb 5 kinderen in de opvang. Wij hebben geen huisdieren. Wij wonen in een rijtjeshuis, in een volksbuurt. Wij hebben een kleine tuin en maken daar gebruik van. Er zijn speeltuintjes en een kinderboerderij, het strand waar we ook regelmatig naar toe gaan. Wij doen alles lopend. Ik beschik over alle materialen die nodig zijn voor de kinderopvang

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Jadranka uit Den Haag

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.