Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Rijssen

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Ineke uit Rijssen. Ik ben 8 jaar geleden begonnen als gastouder omdat mijn eerste kleinkind geboren was. Daarvoor heb ik gewerkt al tandarts- en huisartsassistente. Tevens heb ik op een peuterspeelzaal gewerkt. Ik heb op het ROC een mbo-diploma niveau 4 behaald. Ik heb verder geen cursussen gevolgd maar ik ben wel aangelaten bij het landelijke bestuur vrouwenbond waarbij 130 verenigingen aangesloten zijn. Daarnaast ben ik kosteres bij onze kerk. Ik heb zelf 6 kinderen zij zijn allemaal getrouwd. Ik heb inmiddels 19 kleinkinderen. Ik vind Veiligheid en Geborgrenheid erg belangrijk. Daarnaast heb ik erg veel ervaring en kan ik dit goed toepassen binnen de praktijk. Alle activiteiten die ik met de kinderen uit kan voeren vind ik leuk om te doen. Ook wandelen is één van mijn dagelijkse bezigheden. Ik hanteer vaste slaap- en eetmomenten, dit gaat in overleg met de ouders. Ik hanteer vaste slaap- en eetmomenten, dit gaat in overleg met de ouders. Wij wonen in een vrijstaande woning, met erg veel ruimte. De woning staat in een rustige kindvriendelijke buurt. We hebben een grote tuin deze wordt veel gebruikt. In de zomer staat er verschillede speeltoestellen in de tuin. Er zijn twee speeltuintjes bij mij in de buurt en daarnaast een kleine kinderboerderij. Ik maak voornamelijk gebruik van de auto. Alles is aanewezig om de opvang op een juiste wijze uit te voeren. Als laatste zou ik graag  willen benoemen dat wij Christelijk zijn en dus uit de bijbel lezen, bidden en danken. Dit dragen wij ook uit aan onze oppas kinderen.


Gastouder Ineke
uit Rijssen


Ik ben gastouder Ineke uit Rijssen. Ik ben 8 jaar geleden begonnen als gastouder omdat mijn eerste kleinkind geboren was. Daarvoor heb ik gewerkt al tandarts- en huisartsassistente.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.