Naam gastouder
Hetty

Leeftijd gastouder
76 jaar

Woonplaats
Vleuten

Geslacht
Vrouw

Opvang
Opvang bij gastouder thuis

Flexibele opvang

Uurtarief
€ 5

Beschikbaar vanaf
11/10/2019

LRK registratie

Ik ben gastouder Hetty uit Vleuten

21 jaar geleden ben ik begonnen als gastouder. Voordat ik gastouder werd was ik lerares op basisschool Remedial. Ik heb de opleiding lerares gedaan op de Kweekschool dat heet nu PA. Ik heb de cursus EHBO. Ik woon met me man en me kinderen zijn uitwonend.

Tijdens de opvang vind ik het belangrijk dat we een leuke band hebben, normen en waarden, het moet klikken met elkaar en dat er niemand word buitengesloten. Creatieve activiteiten en ontwikkeling volgen vind ik leuke activiteiten om te doen. De dagritme is afhankelijk van de leeftijd. Ze mogen zelf kiezen.Hapje fruit/drinken aan tafel, even samenzingen of een spelletje, buitenmoment, speeltuintje, lunch aan tafel, kindjes naar bed, grote uit school halen dan rond de tafel iets lekkers/drinken en dan zelf kiezen wat te doen. Als het mooi weer is gaan we naar buiten. Ik heb ook kinderen in de opvang tussen 0 en 12  meestal 5 of 6 per dagdeel. Ik heb zelf ook 3 katten, ze zijn aan de kinderen gewend en de katten gaan geregeld naar buiten.

Ik woon in een tussenwoning in een klantvriendelijke buurt en een vrij rustige buurt. Ik heb een voor en een achtertuin. We hebben achter ons huis een speeltuintje, geitjes, tuin en een kinderboerderij. Ik heb 2 auto’s tot mijn beschikking. Ik heb alles aanwezig wat nodig is tijdens de opvang. Voeding voor baby’s en luiers zelf meebrengen of betalen tot 1 jaar. Eten en drinken zit er bij in.

Locatie

Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder


Opvang 0 - 1 jaar

Opvang 1 - 4 jaar

Opvang 4 - 12 jaar

Opvangmomenten in de week
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.