Naam gastouder
Henriette

Leeftijd gastouder
57 jaar

Woonplaats
Nijbroek

Geslacht
Vrouw

Opvang
Opvang bij gastouder thuis

Flexibele opvang

Uurtarief
€ 5

Beschikbaar vanaf
10/09/2019

LRK registratie

Ik ben gastouder Henriette uit Nijbroek. Ik ben 53 jaar. 15 jaar geleden ben ik begonnen als gastouder. Ik heb eerst particulier als oppas gewerkt en langzaam ingestroomd als gastouder, kraamverzorgende. Ik heb de opleiding kraamzorg en helpende welzijn gedaan. Ik heb de cursussen ehbo, bhv en aed gevolgd.
Ik heb zelf 4 kinderen. 2 van 28 jaar, 26 jaar en 23 jaar. Ik vind het belangrijk de 3 r- en , dat kind, kind kan zijn en buiten spelen. Wij wonen buitenaf, we zijn veel buiten. Ik lees veel voor. Ik help ze op gang met spelen. Wij hebben een standaard dagritme. Ik heb 4 kinderen op dit moment in de opvang. Van 0 jaar, 2 van 2 jaar en 1 van 3 jaar. Ik heb een hond, als ze buiten spelen komen ze met hem in aanraking. Hij zit achter een hek, het is een rustige hond. Gaat weg als het te veel wordt. Wij wonen op een woonboerderij. Het is buitenaf, kijkend de weilanden in. Er is een speeltuin in de tuin. Indien nodig gebruik ik de auto. Wandelwagen, ledikantje en een box is er aanwezig. In overleg is er veel mogelijk ik ben erg flexibel. Wij zijn christelijk, we bidden en danken voor eten. Mijn uurtarief is €5,25.

Locatie

Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder


Opvang 0 - 1 jaar

Opvang 1 - 4 jaar

Opvang 4 - 12 jaar

Opvangmomenten in de week
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.