Ik ben gastouder Henriette uit Nijbroek

 

Over Gastouder Henriette uit Nijbroek

Ik ben gastouder Henriette uit Nijbroek. Ik ben 53 jaar. 15 jaar geleden ben ik begonnen als gastouder.

Meer lezen
Naam
Henriette
Leeftijd
57
Woonplaats
Nijbroek
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20150968
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
10/09/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Henriette uit Nijbroek. Ik ben 53 jaar. 15 jaar geleden ben ik begonnen als gastouder. Ik heb eerst particulier als oppas gewerkt en langzaam ingestroomd als gastouder, kraamverzorgende. Ik heb de opleiding kraamzorg en helpende welzijn gedaan. Ik heb de cursussen ehbo, bhv en aed gevolgd.
Ik heb zelf 4 kinderen. 2 van 28 jaar, 26 jaar en 23 jaar. Ik vind het belangrijk de 3 r- en , dat kind, kind kan zijn en buiten spelen. Wij wonen buitenaf, we zijn veel buiten. Ik lees veel voor. Ik help ze op gang met spelen. Wij hebben een standaard dagritme. Ik heb 4 kinderen op dit moment in de opvang. Van 0 jaar, 2 van 2 jaar en 1 van 3 jaar. Ik heb een hond, als ze buiten spelen komen ze met hem in aanraking. Hij zit achter een hek, het is een rustige hond. Gaat weg als het te veel wordt. Wij wonen op een woonboerderij. Het is buitenaf, kijkend de weilanden in. Er is een speeltuin in de tuin. Indien nodig gebruik ik de auto. Wandelwagen, ledikantje en een box is er aanwezig. In overleg is er veel mogelijk ik ben erg flexibel. Wij zijn christelijk, we bidden en danken voor eten. Mijn uurtarief is €5,25.

Annuleer

Reageer op Gastouder Henriette uit Nijbroek

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.