Ik ben gastouder Hassna uit Schiedam

 

Over Gastouder Hassna uit Schiedam

Hallo, ik ben gastouder Hassna, 34 jaar een trots moeder van twee basisschool kinderen van de leeftijd 13 en 9 jaar. Ik heb jaren ervaring opgedaan zowel als leidster en als gastouder.

Meer lezen
Naam
Hassna
Leeftijd
0
Woonplaats
Schiedam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20160160
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
27/09/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Hallo, ik ben Hassna, 34 jaar een trots moeder van twee basisschool kinderen van de leeftijd 13 en 9 jaar. Ik heb jaren ervaring opgedaan zowel als leidster en als gastouder. Daarnaast heb ik AKA, Helpende Welzijn en Sociale pedagogisch werker gedaan en heb daarom ook veel kennis op het gebied van kinderen. Ik ben zelf deskundig, vriendelijk, behulpzaam, betrokken en heel geduldig met kinderen.

Ik woon in een rustige wijk in Schiedam met een speeltuin en speelplaats in de buurt. Zelf beschik ik over een ruime tuin. Ik heb thuis een kleine aquarium, geen huis dieren en er wordt bij mij niet gerookt. Ik bied: veilige omgeving, liefdevolle begeleiding en verzorging, ontwikkelingsgerichte activiteiten die aansluiten aan de leeftijd behoeften van het kind en een gezellige opvang in een vaste dagindeling Ik heb een EHBK gedaan en ben geregistreerd. Flexibele uren kan ook met overleg. Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik u graag.

Annuleer

Reageer op Gastouder Hassna uit Schiedam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.