Naam gastouder
Hassna

Leeftijd gastouder
0 jaar

Woonplaats
Schiedam

Geslacht
Vrouw

Opvang
Opvang bij gastouder thuis

Flexibele opvang

Uurtarief
€ 5

Beschikbaar vanaf
27/09/2019

LRK registratie

Hallo, ik ben Hassna, 34 jaar een trots moeder van twee basisschool kinderen van de leeftijd 13 en 9 jaar. Ik heb jaren ervaring opgedaan zowel als leidster en als gastouder. Daarnaast heb ik AKA, Helpende Welzijn en Sociale pedagogisch werker gedaan en heb daarom ook veel kennis op het gebied van kinderen. Ik ben zelf deskundig, vriendelijk, behulpzaam, betrokken en heel geduldig met kinderen.

Ik woon in een rustige wijk in Schiedam met een speeltuin en speelplaats in de buurt. Zelf beschik ik over een ruime tuin. Ik heb thuis een kleine aquarium, geen huis dieren en er wordt bij mij niet gerookt. Ik bied: veilige omgeving, liefdevolle begeleiding en verzorging, ontwikkelingsgerichte activiteiten die aansluiten aan de leeftijd behoeften van het kind en een gezellige opvang in een vaste dagindeling Ik heb een EHBK gedaan en ben geregistreerd. Flexibele uren kan ook met overleg. Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik u graag.

Locatie

Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder


Opvang 0 - 1 jaar

Opvang 1 - 4 jaar

Opvang 4 - 12 jaar

Opvangmomenten in de week
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.