Ik ben gastouder Hafida uit Amsterdam

 

Over Ik ben Gastouder Hafida uit Amsterdam

Ik ben Gastouder Hafida uit Amsterdam. 1 jaar geleden ben ik begonnen als gastouder, ik heb altijd al met kinderen gewerkt en vond het fijn om bij haar kinderen te zijn.

Meer lezen
Naam
Hafida
Leeftijd
0
Woonplaats
Amsterdam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20160721
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
03/09/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben Gastouder Hafida uit Amsterdam. 1 jaar geleden ben ik begonnen als gastouder, ik heb altijd al met kinderen gewerkt en vond het fijn om bij haar kinderen te zijn. Ik heb gewerkt als klassen assistent, peuterleidster en VSO. Ik heb de opleiding zorg en welzijn helpende zorg gedaan. Ik heb de cursus ehbo gedaan, veel ervaring op kunnen doen. Ik heb kinderen van 2, 13 en 8 jaar en een man. Ik vind het belangrijk om kinderen veel bij te brengen, hygiëne, gezelligheid. Ik ga vaak naar buiten, knutselen, wandelen, bakken. Bij binnenkomst vrij spelen, drinken/fruit, activiteit/buiten, lunch, slapen, activiteit/buiten, avond eten. Ik heb 4 kinderen in de opvang van 1-3 jaar. Ik heb geen huisdieren. Ik woon op 3 hoog flat. Het is een drukke, gemengde buurt, gezellig. Ik heb geen tuin. Er zijn speeltuinen, kinderboerderij in de buurt. Ik gebruik de auto bij een uitje of wij gaan lopend. Wandelwagen, maxicosi, wipstoel, box, ledikantjes, campingbedje is er aanwezig.

Annuleer

Reageer op Ik ben Gastouder Hafida uit Amsterdam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.