Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6.50

Flexibele opvang

Woonplaats

Utrecht

LRK registratie

Locatie

Ik ben Hediye uit Utrecht. Ik ben 51jaar. Ik ben 20 jaar geleden begonnen als gastouder, ik had een advertentie gezien als oppas en ik ben toen erin gerold. Hier voor ben ik huisvrouw geweest. Ik heb de opleding helpende zorg en welzijn gedaan. Ik heb de cursus kinder EHBO gedaan. Ik heb 4 kinderen, in de leeftijd van 16, 20, 30 en 34 jaar. 16 en 20 wonen nog thuis.  Ik ben consequent met regels. Wat we gaan doen ligt aan de leeftijd, ik kijk naar de behoefte van het kind. Wij hebben vaste slaap en eetmomenten en tussendoor kijken wat er gebeurd. Ik heb 4 kindje in de opvang van verschillende  leeftijden Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een gezinswoning, er zijn slaapkamers waar kinderen kunnen slapen tijdens opvang. Het is een rustige buurt, kindvriendelijk. Wij hebben een achter en voortuin, waar de kinderen ook spelen. Wij hebben een trampoline in de tuin. Er is een groot park met dieren en speeltuinen in de buurt waar ik heen ga met de kinderen. Ik heb een auto ter beschikking, die ik ook gebruik tijdens opvang. De auto beschikt over autozitjes. Wij hebben een gewoon bedje en campingbedje. Maxi-Cosi. Eet momenten doen we op de grond in een kringetje. De kleinste gaan dan op schoot of in de Maxi-Cosi. voor alle leeftijden is er speelmateriaal. Ik heb een Turkse achtergrond, wel in Nederland opgegroeid vanaf mijn 7e . Ik wil dat kinderen plezier hebben in de opvang. Ik spreek vloeiend Nederlands. Mijn uurtarief is €6,50 per kind.


Gastouder Hediye
uit Utrecht


Ik ben Hediye uit Utrecht. Ik ben 51 jaar. Ik ben 20 jaar geleden begonnen als gastouder, ik had een advertentie gezien als oppas en ik ben toen erin gerold.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.